donderdag, november 23, 2006

De bouwers

Niels zat in een Lego catalogus te kijken en aan te strepen wat hij allemaal graag wil hebben, waardoor hij op de inval kwam om alle Lego nog eens uit te halen en te gaan bouwen. Zo gezegd, zo gedaan. Op Bart zijn kamer hebben we een plekje gemaakt waar ze alles kunnen uitstallen, aangezien hij er toch maar een paar nachten per week doorbrengt. Bart was er wel gemakkelijk in en vond het goed. Alle dozen zijn uitgehaald, en dat is nogal wat Lego! Ik zelf moest ook mee bouwen en kreeg de opdracht om een huis voor de burgemeester van hun stad te bouwen.
Dit is nog maar een fractie van alles wat er nog te bouwen is:


Dit is het huis van de burgemeester geworden:


Kibbels en Bitz, ofwel "double trouble", waren weer in vorm vandaag. Ze knagen heel graag op botjes, maar zo af en toen hebben ze ook wat anders te pakken. Zo hoorde ik opeens een geluid dat niet op botten-knagen leek: Kibbels had een pen tussen haar voorpoten die al half uit elkaar lag, en Bitz knabbelde vrolijk op het pennedopje. Dat nam ik hun beiden natuurlijk af, en toen Kibbels opstond en wegliep, liet ze inktvoetsporen achter! Gelukkig gingen ze vrij makkelijk van de vloer, en ik geloof niet dat ze inkt in de mond heeft gekregen.


Double trouble...

Natuurlijk hebben we ook een lekkere Thanksgiving maaltijd gegeten, met kalkoen en al de "trimmings".
Eigenlijk is het bij ons de traditie dat we met Thanksgiving ook naar een film gaan, maar we konden het niet echt eens worden over welke film. Daarbij waren we thuis zo leuk bezig dat het van mij ook niet hoefde, dus we gaan komende zondag nog eens proberen.

5 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Happy Thanksgiving

Jullie hebben slimme hondjes die willen schrijven maar dat kan niet als je hun pen afpakt.

Veel plezier met de lego, vond ik altijd ook leuk om mee te helpen. :)

12:55 a.m.  
Blogger kastelke said...

"Double Trouble", ROFL!
Ik zie dat bij de beagle van onze vrienden ook: dat beestje eet werkeijk alles wat hij te pakken krijgt, met een voorkeur voor pantoffels, sokken, schoenen en GSM's! Dan toch maar lievere een stylo, is budgetair niet zo ingrijpend!

1:51 a.m.  
Blogger Annemiek said...

Hi Blips, leuk om je hier te zien. Die Lego brengt het kind in ons naar buiten :)
De hondjes hebben de smaak te pakken gekregen voor pennen, ik hoorde dat ze er nog 2 kapot gebeten hebben.
Elke, toch zijn deze 2 heel wat minder knaagdier dan onze vorige beagle, die was lang ongelooflijk vernietigend.
Wendy, ik ken geen film double trouble, maar Bart heeft even voor me gegoogled, en vond een Elvis Presley film die zo heet.

8:26 p.m.  
Blogger USA2007 said...

Hoi Annemiek,

Heerlijk met lego bouwen. Heb ik van de week ook gedaan. Alleen dan om te kijken of alles nog compleet was zodat het verkocht kan worden. Ik ga het niet allemaal mee naar de VS slepen. Zou mijn neefje wel graag willen overigens :-)

Susanne (suebrons van het Alles Amerika forum)

8:00 a.m.  
Anonymous Anoniem said...

Hahaha double trouble, maar ook double fun en gezelligheid. Hier ook bezige bouwers met Lego. Ivo is hier het hele weekend bezig geweest om dingen in elkaar te zetten, en alles uit te zoeken. Wij hadden toen we terug gingen uit Amerika, alles maar bij elkaar gedaan. Lego is dus vrijwel tijdloos. Die burgemeester woont niet verkeerd ! Groetjes

4:46 p.m.  

Een reactie posten

<< Home

Who links to my website?