zondag, maart 26, 2006

Treman

Hier is hij nog een keer, lekker in zijn nestje.

Vandaag hebben we Bart maar weer eens een rijles gegeven. Eigenlijk is het een slechte combinatie: eigenwijze tieners die je moet leren autorijden. Hij doet het vrij goed, maar hij heeft overal een excuus voor. Later toen ik zelf reed kreeg ik alle opmerkingen naar me terug geslingerd: een beetje langzamer door de bocht, eerder afremmen, pas op voor die stoeprand.... Hij moet echt een paar lessen nemen van een echte instructeur, maar heeft nog altijd geen afspraak gemaakt. Diepe zucht.

We hebben een korte wandeling bij Treman Park gemaakt. Dit zijn plaatjes die je in de zomer niet kunt maken. Waar we hier staan wordt afgedamt en komt onder water te staan, zodat je lekker kunt zwemmen.



Rechts op de rots staat in de zomer de duikplank. Zo veel water stroomt er dan niet, en je kunt tot onder de waterval zwemmen. Best lekker, alleen is het altijd heel koud.


4 Comments:

Blogger Petra said...

Prachtige foto's van de waterval. En het is duidelijk, voortaan mag je Biego niet meer storen in zijn dutje. Ik hoor het hem bijna denken.... hi hi hi hi. Hij is een echt Beagle!
Groetjes Petra

8:19 p.m.  
Anonymous Anoniem said...

Ja, grappig, dat van die opmerkingen terug geslingerd krijgen, dat doet zelfs onze zesjarige (Mama, je hoeft daar niet voor te roepen of Laat me nu eens 5 minuutjes met rust...)

Wat een prachtige natuur bij jullie in de buurt!Lijkt me heerlijk als je in de zomer tot onder de waterval kan zwemmen!!

Groetjes

10:40 a.m.  
Blogger Petra said...

Heel mooi, die waterval! En oh, wat herken ik het rijles euvel!

6:02 p.m.  
Blogger Annemiek said...

Het is dus niet de enige tiener die dit doet, hihi. Hilde, bereidt je maar voor om minstens nog 10 jaar opmerkingen naar je terug geslingerd te krijgen :-)

9:04 a.m.  

Een reactie posten

<< Home

Who links to my website?