vrijdag, december 02, 2005

Tim 15

Tim heeft woensdag dan zijn 15e verjaardag gevierd, zo goed als het gaat op een schooldag. Vanavond doen we het nog eens over met een etentje uit. Van Niels en Bart had hij een XBox spel gekregen om aan zijn stapel toe te voegen, en verder kreeg hij nog wat geld, omdat hij niks anders wist wat hij wilde. En natuurlijk de onvermijdelijke chocolade taart met kaarsjes.
Op zo'n verjaardagen moet ik altijd weer terug denken aan hoe het was toen ze klein waren, en hoe snel het allemaal gaat, maar daar willen ze zelf natuurlijk niks over horen. Hij was in ieder geval altijd een goed gemutst manneke en is dat nu meestal nog.

Op woensdag heb ik even een tochtje gemaakt naar Corning. Bart en ik hadden onze ski's weggebracht om te laten slijpen en waxen, en het plan was om voor Bart ski schoenen te huren. Ze hadden er echter geen meer in zijn maat en ik heb hem nieuwe gekocht. Nu waren ze klaar en kon ik ze gaan halen. De skiwinkel ligt aan een leuke straat met allemaal hele leuke winkeltjes, en alles in kerstsfeer. Het doet een beetje Charles Dickens-achtig aan. Ik heb wat rondgeneusd, vooral de "country store" was leuk, en ik vond een mooie gallerij met prachtige water en olie verf schilderijen.
Ook ben ik nog even naar het glasmuseum geweest, hoewel ik niet verder dan hun giftshop gekomen ben. Daar staat al zo veel glas om te bekijken, dat de tijd wat begon te dringen. Wat kunnen mensen mooie dingen van glas maken! Sommige prijzen waren er wel naar; $7600 voor een vaas!? Die stond achter een glazen wand, je zou hem maar eens per ongeluk omstoten.
Hier staan wat voorbeelden wat er in de winkel te vinden is; http://glassmarket.cmog.org/browse.cfm
Deze blauwe kom stond in de winkel, en op de foto is niet te zien hoe mooi het in het echt is, prachtig!
http://glassmarket.cmog.org/browse.cfm/2,151.html

3 Comments:

Blogger Petra said...

Happy Birthday, Tim!!!! Wat snel gaat het, he :(. Na de lagere school lijkt het wel een stroomversnelling! Ik hoop, dat hij een heel leuk dag had! Ook leuk, dat je nu op mijn blog kunt reageren (hoewel ik de emails ook altijd erg gezellig vind, hoor :)).

9:38 p.m.  
Blogger kastelke said...

Gelukkige verjaardag, Tim!
Wij vieren vandaag Sinterklaas (beetje te vroeg, maar dan heb je het weekend toch al om wat te spelen).
En, Annemiek, dat glaswerk is mooi, moet ik onthouden voor als we in jullie regio komen. Je weet dat ik weg ben van Chihuly en zijn glaskunst! Van hem zag ik niet direct iets staan, maar zijn prijzen zijn ook zo onbetaalbaar. :-(

4:32 a.m.  
Blogger Annemiek said...

Namens Tim; dank je voor de felicitaties.

12:02 p.m.  

Een reactie posten

<< Home

Who links to my website?