zondag, oktober 23, 2005

Nat weekendje

Wat een druilerig weekend, bijna non-stop regende het zaterdag. Veel binnen gezeten en dingetjes in huis gedaan.
Bart heeft gisteren voor het eerst paintball gespeeld. Hij had laatst van zijn eigen geld een paintball gun gekocht en hij ging samen met 4 andere jongens spelen, lekker in de regen! Micky had nog een oude leger-regenjas, en die kwam goed van pas. Volgens mij had Micky ook wel zin gehad om mee te gaan. Ze speelden in een bos achter het huis van een van de jongens, en toen ik Bart 3 uur later weer ging halen zag hij er niet uit! De roze verfvlekken vielen nog mee, maar genoeg modder. Ze hadden het heel leuk gehad.
Zie je een stel jongens in donkere kleding met zwarte maskers op en geweren rondlopen, wat een gezicht. Hmm. Zolang ze maar op eigen grondgebied blijven en niet per ongeluk bij iemand in de tuin terecht komen!

Vandaag was het de meeste tijd droog, maar erg koud. Ik ruik sneeuw in de lucht. 2 weken geleden liepen we nog in een korte broek! De kinderen zitten veel met hun XBox te spelen, en het huiswerk is weer gedaan. Hoewel... dat van mij nog niet allemaal. Ik heb dinsdagavond ACLS (Advanced Cardiac Life Support) en ben zowat halverwege met het boek door te spitten. 2 jaar geleden heb ik de 2 daagse les en examen gedaan, en het is 2 jaar geldig. Deze keer doe ik een verkorte les en het examen. Het is niet verplicht op mijn afdeling om het te hebben, maar wel goed om allemaal te weten. BLS (Basic Life Support) is wel verplicht ieder jaar en hoef ik in november pas te herhalen. Eigenlijk een beetje omgedraaid dus. BLS is reanimeren, en ACLS is ook reanimeren, maar dan advanced dus, met defibrileren erbij en welke medicijnen je met welke hartritmestoornissen geeft.

Verder hebben Micky en ik nog wat boodschapjes gedaan. Hij had een nieuwe jas nodig en neemt maar een klein beetje meer de tijd dan zijn zoons om kleding uit te zoeken. Daar waren we zo klaar mee dus.
Daarna naar Tops voor de levensmiddelen. Dat is iets waar ik het liefst heel snel mee klaar ben, en waar hij juist meer de tijd voor neemt. Meestal gebruik ik de self-service scanners in de winkels als ze die hebben, maar ik kan me zo ergeren als ze niet goed werken. Micky zag me al beginnen met soeppakjes te gooien, dus hij nam het van me over. Normaal ben ik toch een geduldig persoon, maar niet met technologie die niet werkt. Hij zei dat het goed was dat we niet ver in de toekomst leven, anders zou ik aan "robot abuse" doen.

En toen was het weekend weer voorbij.

3 Comments:

Blogger Petra said...

Jakkes, he, dat treurige weer. Gelukkig hadden we vandaag een plaatjes dag. Ik ben dol op de self checkouts, maar eigenlijk werkt alleen degene bij Giant goed, bij de anderen heb je constant de hulp van een medewerker nodig. Moest wel even lachen over Micky, Rick zou hetzelfde over mij zeggen ;).

10:14 p.m.  
Blogger Petra said...

Jammer he van het weer. Hier is het nog wel droog, maar de temperatuur is al flink gezakt. Heb ook weer gewoon een spijkerbroek aan.
Had zaterdag ook nog "ruzie" met zo'n selfcheck-out. Hij bleef maar zeggen "Place item on scanner" wat ik al tig keer gedaan had. Dus inderdaad iemand erbij. Het bleek dat hij de prijs niet herkende dus het meisje ging het opzoeken. Afijn had dus net zo goed de gewone kassa kunnen nemen, want daar was ik al klaar geweeest.
Leef dus helemaal met je mee hoor Annemiek.
Groetjes Petra

10:40 a.m.  
Blogger Annemiek said...

Ik ben blij dat ik niet enige ben die er mee vecht...

10:00 p.m.  

Een reactie posten

<< Home

Who links to my website?