maandag, oktober 10, 2005

Alweer een natuurramp in Azie, vreselijk wat een ravage die aardbeving heeft aangericht. Al 20.000 doden. Er is ook overal altijd wel wat.

Ondertussen hebben we hier een regenachtig weekend gehad. De kinderen vinden het binnen zitten wel goed, ze planten zich voor de Nintendo, en als het aan hun ligt komen ze hier niet meer achteruit, alleen af en toe om een hapje te eten.
Bart zit steeds met zijn neus in een boek. Wie had dat ooit gedacht toen hij vroeger zo'n moeite had met leren lezen! Hij verslint de boeken van Isaac Asimov op het moment, science fiction.
Gisteren zijn Micky en ik naar de Friends of the Library boekenverkoop geweest, een enorm grote verkoop van tweedehands boeken. Het is in een groot warenhuis, het is bomvol met boeken, en goed gesorteerd op genre. Het was er druk, en vandaag ga ik met Bart nog eens terug, zodat hij nog wat science fiction boeken erbij kan halen. Elke dag worden de boeken iets goedkoper, maar is er natuurlijk ook minder keus. Gisteren bijvoorbeeld koste een hardcover $4, en een softcover $1.50. Op de allerlaatste dag kun je een hele zak boeken voor een kwartje krijgen. Het geld dat ingezameld wordt gaat naar de bibliotheek. De meeste boeken geef ik weer af voor de volgende verkoop als we ze uit hebben, dan kunnen ze er nog een keer aan verdienen.

Verder hebben we wat dingen in huis gedaan. Onder andere de muur in de gang geverfd, vandaag verf ik nog een keer, en dan is 1 gedeelte klaar. Dit is wel de moeilijkste muur denk ik, omdat we vanwege de trap niet gewoon een ladder konden zetten, maar allerlei toeren moesten uithalen om bovenaan te komen. Dit huis is van het model "raised ranch", en als je de voordeur binnenkomt kom je bij een korte trap naar boven en een kort trap naar beneden, en het plafond is anderhalve verdieping hoog. Een heel gedoe, maar het wordt mooi. Het zag er al zo lang heel versleten uit.

1 Comments:

Blogger Petra said...

Blech, van mij mag de zon wel weer wat vaker tevoorschijn komen! Inderdaad, zou leuk zijn een foto van de arbeid te zien!

2:07 p.m.  

Een reactie posten

<< Home

Who links to my website?