dinsdag, oktober 04, 2005

Vergadering

Vanmorgen had ik eerst een vergadering op het werk van Nurse Practice Committee. Het is wel erg vroeg, 7.30, maar ik vindt het wel leuk om er aan mee te werken. We maken beslissingen over dingen die verpleegkundigen aangaan. Ik doe dit al een paar jaar, maar ik merk dat er het laatste jaar of zo pas wat meer naar ons geluisterd wordt. Vandaag was er een vertegenwoordiger van een bedrijf dat speciaal plakmateriaal maakt om infuusnaalden vast te plakken op de huid. Waar voorheen de beslissing voor wat ingekocht gaat worden gemaakt zou zijn door het magazijn, worden nu degene die het gaan gebruiken erbij betrokken. De verpleegkundigen kunnen zien wat het beste is omdat wij er uiteindelijk mee moeten werken.

Ook vanmorgen moest ik naar de tandarts, gelukkig was alles goed. Alleen kreeg ik zoals ik al verwachtte te horen dat die verstandskiezen er toch maar een keer uitmoeten. Wat dat betreft ben ik een niet-luisterende patient van hem. De verstandskiezen zijn prima in orde, maar als ze ooit rot zouden worden moeten de kiezen ernaast ook uit. Dat wil hij voorkomen. Misschien moet ik maar een keer dapper worden.

Het was een heerlijk weertje, en Micky en ik hebben samen een stuk gewandeld.
Weer thuis heb ik in de zon mijn huiswerk zitten doen. Ik ben nog altijd bezig met mijn essay, het moet donderdag af zijn.
Gisteravond heb ik mijn eerste test gehad in kunstgeschiedenis. Over 2 weken hoor ik pas wat ik ervan gebrouwen heb. Ook was er in dit vak een essay, eigenlijk moest het 2 kantjes zijn, maar ik heb maar 1 kantje volgekregen en wist met geen mogelijkheid meer te bedenken. Hopelijk kost dat me niet teveel punten.

2 Comments:

Blogger kastelke said...

Annemiek, ik vind het heel moedig dat je zo terug gaat studeren! De idee dat ik een essay moet schrijven over iets van kunstgeschiedenis zou me 'de bibbers' laten krijgen...
Ben dus heel benieuwd naar het resultaat! Zet je het op je blog?

3:38 a.m.  
Blogger Petra said...

Goed, hoor, die kunstgeschiedenis! Ik ben daar ook erg in geinteresseerd, maar ik vind een hele studie oppakken wel heel dapper, vooral naast je toch al drukke baan! Het schijnt dit weekend wel een stuk koeler te worden, dus nog even genieten van het zomerweer!

7:32 p.m.  

Een reactie posten

<< Home

Who links to my website?