vrijdag, september 30, 2005

Herfst

Toen ik vanmorgen naar buiten stapte hoorde ik de typische herfstgeluiden; trekkende ganzen. Het is een mooi geluid en een mooi gezicht om ze te zien vliegen in V formatie. Het zijn de tekenen dat het kouder gaat worden. Gisteren was het voor het eerst echt herfstweer met wind en regen in de morgen. Ik heb voor het eerst een jas aan gehad in maanden!
Gelukkig scheen 's middags weer de zon, want regen wordt je zo gauw moe. Mary en ik hebben nog een flinke wandeling kunnen maken, alweer in Treman Park.

Vannacht was er al kans op nachtvorst, maar dat hebben we toch niet gehad. Ik had mijn tomaten voor de zekerheid even "ondergestopt". Ze hebben het dit jaar goed gedaan op het terras. Weer wat geleerd, dat doe ik volgend jaar ook.

Image hosted by Photobucket.com

Na het werk van Micky was er een borreluurtje voor een collega van hem, Richard, die gaat trouwen met Lisa. Ze trouwen in Key West, Florida, met voornamelijk familie erbij. Het was de eerste keer dat ik hem zag sinds hij terug is van Irak; hij hield vanuit Irak een blog bij (hij schrijft nu niet meer, maar voor wie het wil lezen staat het links onder de favorieten). Hij had het er over hoe het schrijven voor hem een goede uitlaatklep was.
Lisa ontmoette ik voor het eerst, ze is een aardig persoon, en ik wens hun alle geluk samen.

Nou, het leger laat er geen gras over groeien; 2 dagen na zijn 17e verjaardag kreeg Bart zijn eerste telefoontje van een recruiter. Bart heeft een hele tijd met haar gekletst en volgens Micky veel te veel vragen beantwoord. Dat zal allemaal genoteerd zijn verwacht ik. De Navy en Air Force zullen ook nog wel bellen. Hij heeft gelukkig geen ambities om in het leger te gaan.
Zelf kreeg ik tot voor kort veel post van recruiters; ze hebben altijd verpleegkundigen nodig in de militaire branche. Nu heb ik al een tijd niks meer gehoord, ik zal ondertussen wel te oud voor hun zijn.

2 Comments:

Blogger Petra said...

Jeetje, zeg, best wel eng, die recruiters! Zou Bart er interesse in hebben?
Hier was het vanochtend ook "koud", maar verder nog niet veel van herfst te merken, behalve de dogwoods zijn de bomen nog erg groen. De lucht was wel het prachtige diepblauw, dat de lente en herfst hier kenmerkt, jij herkent dat ook vast.

8:25 p.m.  
Blogger Annemiek said...

Met toestemming van de ouders mogen ze met 17 al in het leger. Met 18 hoeven ze die toestemming niet te hebben...

10:06 a.m.  

Een reactie posten

<< Home

Who links to my website?