zondag, februari 27, 2011

Meer sneeuwfoto's

Op het moment is het boven 0 en smelt de sneeuw, maar dit zijn wat foto's van vrijdag, met ongeveer 12-14 inches sneeuwval:


De oprit, nadat het schoongeveegd was.


Giulia en Bart die het dak van het kippenhok aan sneeuwvrij maken zijn. Het buitenhok zakt door het gewicht gevaarlijk door.
Het dak van de buren waren ze vandaag ook aan het sneeuwvrij maken. Dat is zo'n slecht dak dat nog een keer inzakt als ze er niks aan doen.


De sneeuwman restaureren.


Muddles is zo'n sneeuwhond. Ze rent uit liefde voor het rennen, en in de sneeuw heeft ze er nog meer plezier aan.

Wat van dezelfde foto's als vorige blog;






Die middag moest ik werken, en ik was extra vroeg vertrokken. Gelukkig viel het op de wegen wel mee, alleen onze weg was nog niet geveegd. Het was wel erg rustig op het werk, want je moet je toch wel erg slecht voelen als je in zo'n storm naar de dokter gaat. Dan ga je hopelijk niet voor een ingegroeide teennagel rijden.

Gisteren ben ik gaan skien, en het was super! Perfecte sneeuw, niet te koud, heerlijk. 's Middags zijn Giulia en ik gaan wandelen bij Taughannock Falls, het was er erg mooi. We hadden Bitz en Muddles bij ons, maar met 2 honden is niet te doen. Muddles kan zich dan niet gedragen; ze wil voorop lopen en doet regelmatig een sluipaanval op Bitz. Plus ze moet opeens iedereen die ze tegenkomt begroeten. We hebben nog wat opvoedwerk aan de winkel met haar!

De afgelopen week hebben we een paar keer een gewond hertje achter in het bos gezien. Ze loopt met een lamme achterpoot die ze achter zich aansleept. Zielig hoor. Ze kan niet op haar achterpoten staan om bij de groene takken te komen om te eten. Ze zal gemakkelijke prooi zijn voor een coyote.

Labels:

1 Comments:

Blogger Petra said...

Bij jullie is het nog zo winters, terwijl hier de lente toch echt duidelijk in aantocht is. Heel zielig zo'n hertje en je kunt het ook niet helpen :(.

7:57 p.m.  

Een reactie posten

<< Home

Who links to my website?