zondag, december 19, 2010

Park & museum

Gisteren had Bart's vriend zijn hond meegebracht. Wat heeft ze samen met Muddles gerent. Het is ook nog een jonge hond, van hetzelfde formaat als Muddles. Heerlijk om die 2 te zien.


Penny en Muddles.

Vanmorgen hebben Bart, Giulia, Muddles en ik bij Taughannock Falls gewandeld. Het was behoorlijk koud, maar later op de dag warmde het op naar -1C en dat voelt dan warm aan!


Bevroren waterval.




Muddles moet even poseren.


Cold enough?

Toen we bij de waterval wegliepen hoorden we achter ons een luid geluid, waarschijnlijk waar een brok ijs naar beneden viel. Even later hoorden we het nog 2 keer. Rosten vallen er ook wel eens. Kijk eens naar deze foto's; iemand maakte net een foto toen er een grote rots naar beneden viel!




Foto's maken van het ijs.




Een van Bart's laatste werk van het seizoen, tafels opruimen.

Vanmiddag zijn we naar het Corning Glass Museum geweest. Heel mooi, en ook weer een andere tentoonstelling dan vorige keer.


Glazen jurk.


Gemaakt door meneer Tiffany.


Een Thanksgiving maaltijd, alles wat je hier ziet is glas.


Een kerstboom van glazen kerstballen.

We hebben ook een glaswerker een kom zien maken. Het gaat zo vlot en als je dat zo ziet lijkt het zo gemakkelijk, maar er gaan heel wat uren oefening in zitten!

Labels: ,

7 Comments:

Blogger Petra said...

Brrr!!! Ik krijg het koud bij die ijsplaatjes! Dat museum hebben we 26 jaar geleden bezocht, toen was het nog niet veel. Nu duidelijk wel!

8:40 p.m.  
Blogger Annemiek said...

Petra, er is een heel nieuw stuk bij dat museum bijgebouwd sinds die tijd. Als je een keer in de buurt bent moet je het zeker bezoeken!

8:47 a.m.  
Anonymous Elke said...

Wow, die glazen jurk! Dat zal niet makkelijk zijn om te maken!
Krijg je zelf geen zin om glasblazen te gaan volgen als je dat allemaal ziet? Hoe gaat het trouwens met je vader zijn Tiffany lessen?
Spectaculair, die bevroren waterval!

9:36 a.m.  
Blogger DixieChick said...

Wow, wat is het koud bij jullie! Ongelooflijk. en ik dacht dat wij het hier zwaar hadden. Wat is Muddles trouwens groot geworden zeg, ongelooflijk.

9:55 a.m.  
Blogger Annemiek said...

Elke, ik heb wel zin om een cursus te volgen, ze zijn wel prijzig! Pa heeft laatst een leuk glaswerkje gemaakt.

Dixiechick, ik hoop dat Muddles nu uitgegroeid is!

9:32 p.m.  
Blogger Petra said...

Wat mooi zo de waterval zeg.
Echt een plaatje.

7:37 p.m.  
Blogger Bibi said...

Wat ontzettend leuk die tentoonstelling in Corning, dat hele stadje zal nu ook wel heel gezellig zijn. Dat geluid van die afbrekende stukken ijs, brrr, en dan maar hopen dat je niet net in de buurt staat.

10:02 a.m.  

Een reactie posten

<< Home

Who links to my website?