donderdag, juli 22, 2010

Zoek de 10 verschillen

Tussen deze tv:



En deze:


Makkelijk toch?

Nee, blijkbaar niet als je rond midddernacht na een avonddienst thuis komt. De tv stond aan, Micky zat te kijken, Tim en Niels zaten achter hun computer op hun kamer en ik ging ook nog even achter de computer zitten (gezellige familie he?)

Even later kwamen Tim en Niels in de kamer zitten, en Niels zei grinnikend "She didn't notice, did she?" Meteen als hij het zegt zie ik dat het een nieuwe tv is. Die ook nog eens op een tafeltje staat dat er eerst niet stond.
Gek dat je ergens naar kunt kijken het niet opvalt, of ben ik de enige? Als excuus voer ik aan dat de kamer halfdonker was, ik moe was, en niks nieuws verwachtte.

Dit is niet de eerste keer; toen Micky en ik pas samenwoonden kwam ik ook een keer laat thuis na mijn werk, en zat naar een nieuwe tv te kijken zonder het in de gaten te hebben dat hij nieuw was. Dat was nog erger, want de oude was een kleine zwart/wit en de nieuwe een grotere kleuren tv.

Hoe goed observeer jij op zomaar een willekeurig moment? Kijk eens naar dit filmpje. Zou jij er niet voor vallen?

3 Comments:

Blogger Petra said...

Ha ha, grappig filmpje! Ik heb ook weleens niet gemerkt, dat er een nieuwe tv was. Misschien omdat je naar het scherm kijkt en niet naar de rest?

6:55 p.m.  
Anonymous www.vandijkjes.punt.nl said...

hah grappig dat je je eigen huis en je spullen niet zo voor vanzelfsprekend aan neemt.

gr petra

9:55 p.m.  
Blogger Bibi said...

haha ik vermoed dat het komt omdat ie aan staat en je eigenlijk direct daarop focused. Dat filmpje is erg grappig, ik hoop toch dat ik het wel in de gaten zou hebben als ik ineens met iemand anders zou staan praten!

3:03 p.m.  

Een reactie posten

<< Home

Who links to my website?