vrijdag, maart 05, 2010

Vrije week

Heerlijk om de zon weer eens terug te zien! Winter is hier maar 2 dingen: bewolkt en het sneeuwt of bewolkt en het sneeuwt niet. Die zon is maar zelden te zien.

Vanmiddag hebben Mary en ik een eind op Connecticut Hill gelopen. Er waren een paar langlaufers, maar verder zie je daar niemand. Muddles heeft lekker gerend. Het was een heel eind voor de kleine.

Ik heb de hele week vrij gehad en zou tot volgende week vrijdag vrij hebben, maar ik werd gebeld of ik niet een extra dag kon werken. Ik heb maar weer ja gezegd. Een collega die op het werk gevallen is zit thuis met een gebroken rib, en dan moeten er opeens een heleboel diensten ingevuld worden. Na de 14e ga ik op mijn nieuwe werk beginnen en zijn er weer een paar meer diensten in te vullen.

Nou, wat doe je dan met zo'n week vrij. Ten eerste houden de honden me bezig. Zet er 1 puppy bij, en je hebt opeens aan de andere 2 ook meer werk.
Verder heb ik wat schoolwerk bijgewerkt, heb maple sap verzameld, en ik heb beneden een vloer gelegd. Ik heb geen "voor" foto gemaakt, maar die oude vloer zag echt niet uit. Het was beton die de kleur van lichte modder geverfd was, en daarop donkerbruine strepen en blokjes zodat het op tegeltjes leek. We hadden er wat matten op liggen, en ik wilde er al jaren wat anders mee doen. Nu heb ik er dezelfde vinyl planken opgelegd als op de badkamer. Ik had graag iets gehad wat meer milieuvriendelijk is, maar dan kom je op hout uit, en of dat nou zo handig is in een kelder.


Dus zo ziet het nu uit. Ik moet nog veel afwerken, en hier zie je ook alleen maar de opgeruimde kant. Nu de extra slaapkamer nog... en flink opruimen! Ik zie wel in dat ik bij de boekenverkoop dit jaar moet wegblijven. 4 dozen ongelezen boeken kwam ik nog tegen. Ik ben wel even bezig!

Labels: ,

4 Comments:

Blogger Petra said...

Dat is wat ik hier zo heerlijk vind, de Carolina blue sky. In NL was het ook vaak grijs buiten. Je bent dan blij als de lente begint!
Ben benieuwd hoe het met de Syrup oogst gaat. En mooi de nieuwe vloer.

8:31 a.m.  
Anonymous Bianca said...

gaaf hoor die nieuwe vloer, het is ook leuk om te doen want met elke plank die je erin legt zie je het direct zo opknappen !

Geniet lekker van je vrije week !

9:57 a.m.  
Blogger Petra said...

Daar zou ik erge moeite mee hebben, die constante bewolking! Net als Petra geniet ik van de vele zon hier, hoe koud het ook is. Kan me voorstellen, dat je helemaal blij bent de zon te zien! Leuk, zo lekker met de hondjes bezig en die vloer ziet er prima uit!

6:12 p.m.  
Anonymous Anaïs said...

Is that what used to be my bedroom ?? Or is it the room next to it ?? xx

4:16 p.m.  

Een reactie posten

<< Home

Who links to my website?