maandag, juli 06, 2009

Dit en dat

Aan de knallen te horen zaterdag zou je nooit geloven dat vuurwerk afsteken in New York niet mag. Het was al bezig toen ik thuis kwam, en toen het donker werd ging het pas echt loos. Het echoed ook nog eens flink tussen de heuvels hier. Kibbels zat naast Tim op de bank te trillen. Ze kan niet tegen die knallen, ook niet tegen onweer. Bitz huppelde vrolijk rond, het deerde haar niet.

Eindelijk schijnt de zon weer. Vanuit het ziekenhuis hebben we een mooi uitzicht op het meer, en op zondag was iedereen wel aan het varen. Zoveel boten heb ik nog niet gezien op het meer.

Het werk was best druk, niks ongewoons. Ik werk momenteel een kersverse verpleegkundige in, wel een erg goede. Er zijn 11 nieuwen aangenomen. Dat zegt wel wat over het verloop. Half augustus krijgen we ook weer een nieuw afdelingshoofd. Hij lijkt wel aardig. Hopelijk kan hij het aan.

Een maand of wat geleden vroeg Niels wat hij de hele zomer zou gaan doen. Plotseling leek het hem toch wel erg lang thuis, en met beide broers die werken. Vorig jaar werkte hij op het zomerkamp, maar werken met kleine kinderen was toch niet echt iets voor hem. Nu hebben ze echter toch een baantje voor hem weten te vinden. Hij gaat 3 dagen per week op het zomerkamp werken, maar niet in een groep kinderen. Hij gaat helpen met dingen opzetten en opruimen.
Vandaag was zijn eerste dag, en voor zover ik kan peilen is het hem goed bevallen. Dit jaar is het kamp niet op de school zoals gewoonlijk (er wordt verbouwd, en de hele parkeerplaats is opgegraven). Het kamp wordt in een state park gehouden. Wat een super ideale plek! Velden om te sporten, een mooi pavilioen, een speeltuin, wandelen in het park, en zwemmen bij de waterval.

Nou, ik heb te vroeg gesproken van zon, momenteel regent het weer. Goed voor de plantjes zullen we maar zeggen.





Het was een tijdje een oerwoud van groen, nu komt er weer wat kleur in.

Labels: , ,

4 Comments:

Blogger Petra said...

Jeetje wat bloeit je clematis nog mooi. Prachtig zijn de grote blauw/paarsige bloemen.

6:06 a.m.  
Blogger Bibi said...

Je hebt toch mooie planten in je tuin hoor, en wat goed dat Niels lekker aan de slag is!

1:37 p.m.  
Blogger Petra said...

Fijn, dat Niels toch aan het werk is. Mijn zus in Mass. klaagt ook over de vele regen. Kennelijk gaat het voornamelijk ten noorden van ons, want het is hier ongekend lekker voor de tijd van het jaar.

7:52 p.m.  
Anonymous Bianca (Hollandranch) said...

Leuk dat Niels het nu wel naar zijn zin heeft. Wat is het mooi groen bij jou ! hier heeft het een beetje geregend en voorlopig zit er weer niets aan te komen. Omliggende countys zijn bijna weggespoeld en wij hebben alleen de dikke wolken weer gezien pfff
Maar elke druppel is er 1 ;-)

12:18 a.m.  

Een reactie posten

<< Home

Who links to my website?