vrijdag, juni 05, 2009

Gezellige wandeling

Eigenlijk vindt ik het legplekje voor de kippen wel goed gevonden. We kregen een keer een oud hondehok van iemand. Daar hebben we de bovenkant van afgezaagd, en een deksel van gemaakt.


Ze kunnen er goed hun ei in kwijt.


Oeps, opgeschrikt, ze was nog niet klaar.

Vanmorgen belde ik Mary op om te zien of ze zin had om te wandelen. Dat wilde ze wel en nog een andere collega ging ook mee. We spraken bij haar huis af, en toen Joan kwam zijn we samen naar Treman park gegaan. Wel leuk, in Joan's oude auto met open dak. Ik realiseerde me dat ik nog nooit in een auto met open dak gezeten heb.
De wandeling was gezellig, veel gebabbeld onderweg en gelukkig niet alleen over werk. Eigenlijk bijna niet over het werk, maar zo leer je collega's wel beter kennen. Joan blijkt iemand te zijn die de bossen ingaat om paddestoelen, wilde prei en andere dingen te zoeken. Leuk, ik heb er vanalles van geleerd.

Vanmiddag ben ik op pad gegaan voor de afdeling; we organiseren een barbeque morgen, en hadden geld ingezameld. Iedereen brengt een 'dish to pass', maar de hamburgers en hotdogs met toebehoren moesten gekocht worden, dus dat heb ik gedaan. Normaal ben ik niet iemand die overal prijzen gaat vergelijken, maar voor dit moest ik toch binnen het budget blijven, dus naar 3 verschillende winkels getoured om het op zijn goedkoops te krijgen. Ik ben benieuwd. Het is hoog tijd dat we samen wat doen buiten het werk om!

Labels: ,

3 Comments:

Blogger Bibi said...

Leuk om zo elkaar op een andere manier te leren kennen. Een auto met open dak is heerlijk, behalve als er veel vrachtwagens met zand en ander soortige waaibare dingen om je heen rijden:-) Leuk ook dat je collega wat van paddestoelen en wild leek weet. Ik moet er ook weer eens op uit:-)
Veel plezier met de bbq morgen!

11:54 p.m.  
Blogger Petra said...

Was het leuk? Vast wel! Grappig toch, hoe jullie natuur nog steeds een beetje achterloopt, de irissen zijn hier al een tijdje uitgebloeid. Nu bloeien de day lilies.

6:35 p.m.  
Anonymous Bianca (Hollandranch) said...

Wat zou ik blij zijn als die suffe kippen van ons niet elke keer op de eieren bleven zitten, ze hebben blijkbaar allemaal een onbedwingbare kinderwens, heb laatst nog weer bijna 30 eieren weggegooid die ze op een plekje waar ik niet eerder geweest was hadden neergelegd.

Leuk zo'n BBQ en onze PT cruiser kun je met open dak rijden, is best lekker.

9:43 p.m.  

Een reactie posten

<< Home

Who links to my website?