zaterdag, mei 30, 2009

Zaterdag

Vanmorgen zijn Micky en ik naar het Ithaca Festival geweest. Vandaag was het in de binnenstad, morgen verhuist het hele boeltje naar Stewart Park. Het was wel leuk, een soort braderie. Veel standjes met leuke en aparte dingetjes. Er zijn veel artiesten die hun waren verkopen. Leuk om te snuffelen, wat muziek te luisteren en mensen te kijken. Ik maakte de opmerking hoe anders de groep mensen is die hierop afkomt, vergeleken met de vlooienmarkt vorige week. Hier val je niet op als je haren nu paars of groen zijn, of je goth kleding aanhebt of tie dye, ieder zijn eigen ding.

Vanmiddag hebben we met zijn allen de tuin weer eens flink aangepakt. Het is momenteel een explosie van groen, en het gras groeit geweldig hard. Dus weer grasmaaien, en ik deed deze keer het 'weed eating'. Niet mijn favoriete ding. Een uur erna trilden mijn handen nog, maar het ziet er een beetje netter uit nu. We hebben ook weer de jaarlijkse rupsenplaag. Overal zitten ze. Ze zijn ondertussen goed dik aan het worden, dus zullen ze wel snel gaan verpoppen en dan zijn we er weer vanaf. Momenteel kun je niet eens was buiten hangen of het zit vol met rupsen.

De hondjes amuseren zich ook wel. Zoals hier, Bitz zittend op de smalle vensterbank;



En Kibbels gaat zich overal wel liggen om maar over haar buik gestreken te worden;

Labels: , ,

4 Comments:

Anonymous Bianca (Hollandranch) said...

Ha ha dat buik aaien, ziet er grappig uit zo op de tafel.

Leuk zo'n braderie en al die verschillende mensen om te zien.

Lusten de kippen de rupsen niet ? dat is wel fijn dat je kunt zien wanneer je ervan af bent ongeveer.

Weedeaten heb ik zo'n hekel aan, elke keer breekt mijn touwtje af, moet die klos weer uit elkaar gehaald worden enz. En bij die van ons moet je 40 x aan het touwtje trekken voor ie eindelijk start, je bent al "afgeserveerd" voor je nog begonnen bent pffff

10:25 a.m.  
Blogger Petra said...

Ha ha, wat een smiecht om zo te gaan liggen! Hier ook allerlei festivals, vandaag hebben we even bij dat in Herndon hier vlakbij gekeken, maar het leek minder leuk, dan dat van Vienna vorige week.

11:37 a.m.  
Blogger Bibi said...

Gezellig hoor, dat festival.
En die rupsen, bah, ze zijn wel heel mooi maar om ze overal te hebben, liever niet. Maar this too will pass:-)

1:24 p.m.  
Blogger Annemiek said...

Bianca, de kippen zijn niet gek op die rupsen. Misschien zijn ze te harig voor hun.

8:22 p.m.  

Een reactie posten

<< Home

Who links to my website?