woensdag, februari 25, 2009

Laatste loodjes

Zo ongeveer het eerste nieuws dat ik vanmorgen op internet las was over het neergestorte vliegtuig op Schilhol. Erg is dat, maar het had zo te zien nog erger kunnen zijn. Dat het net de dag moet zijn voordat ik vlieg, ik zet het maar van me af. Zoals Elke al zegt, wat zijn de kansen dat er 2 dagen achter elkaar iets op hetzelfde vliegveld iets gebeurd. Hoewel de kansen statistisch gezien elke dag hetzelfde zijn, goed geprobeerd Elke!

Ik had vandaag voor mijn les veel werk. Ik doe research in nursing, en we moesten een voorstel tot onderzoek maken. Dit is nog maar een 'draft', maar het was wel veel om te doen. Ik heb het afgekregen, maar niet zo goed als ik het gewild had. Nu kregen we gisteren een email dat het ook volgende week ingeleverd kan worden, maar daar heb ik niks aan.

Dan is dit nog een foto van het weekend; het eerste wat Bart doet is zijn tassen binnen gooien en op de grond zitten om de hondjes te begroeten.



Hij moet volgende week op gesprek voor een stage, en we zijn samen wat nette kleren gaan kopen. Dat was wel grappig, want hij heeft echt helemaal geen idee wat staat en wat niet. Het zijn alle drie alleen maar tshirt jongens. Van Niels kreeg ik de opmerking dat hij mode helemaal niet begrijpt, want waarom zou je je druk maken om wat je aan hebt? Een tshirt is toch goed genoeg.

Dan was er het afgelopen weekend in Ithaca de jaarlijkse Chili cook-off, een competitie voor wie de beste Chili maakt. Verschillende restaurants doen eraan mee, en groot was mijn verrassing toen ik op de radio hoorde wie er gewonnen had: ons ziekenhuis! Wauw. Ik wist niet eens dat ze meededen. Chili staat niet op het menu voor de patienten, maar wel in het cafetaria, en chili die ze maken is erg lekker! Ik vond het wel grappig dat een ziekenhuis wint.

Nou, de koffer is gepakt, ik kom eraan! Of het hier op het blog even stil wordt of niet zal ik nog wel zien.

5 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Heel veel plezier daar ! en rot om te zeggen maar het was een turkse maatschappij, daar heb ik ooit nog eens mee gevlogen en dat doe ik NOOIT meer, dat hele vliegtuig rammelde aan alle kanten, fluitende deuren, rokende airco. Het ding mocht op Schiphol niet eens aan de pier landen maar moest ergens achteraf.
Vrees dat het toch aan de maatschappijen en personeel in dat land ligt. Dus gelukkig vlieg je daar niet mee, goede reis gewenst in ieder geval !

10:55 p.m.  
Blogger Petra said...

Wens je een goede vlucht en heel veel plezier in Nederland. Ik geloof Elke helemaal hoor. Twee dagen achter elkaar is gewoon niet mogelijk!

Leuke foto van een echte hondeliefhebber trouwens!

9:10 a.m.  
Blogger Petra said...

Veel plezier in Nederland! En je gaat gewoon veilig landen!

5:14 p.m.  
Anonymous Anoniem said...

Inmiddels ben je er waarschijnlijk al. Heel veel plzeier in het hollandse kikker landje.

Gr petra

8:23 p.m.  
Blogger USA2007 said...

Veel plezier in Nederland. Geniet ervan.

Sue in Orlando, FL

5:40 p.m.  

Een reactie posten

<< Home

Who links to my website?