vrijdag, februari 27, 2009

Aankomst

I arrived well in the Netherlands, everything went smooth. I could see our house from the plane leaving Ithaca, cool! The pilot was like a teenager talking to the stewardess about parties and boyfriends, like... he said..
Luuk, mom and dad were waiting with me in Dusseldorf with their cameras in had, papparazi! The kids had made a welcome drawing and ballons on the door, and I had my first vlaai, mmm. I gave Melanie and Sabien a game of Twister that we had to play right away. Pieter played too, boy, are we stiff!

Ik ben goed aangekomen in Nederland. Alles ging heel vlotjes. Voor eerste keer ooit vloog ik vanuit Ithaca, in een propellor-vliegtuig dat er oud uitzag van binnen. Ik zat helemaal vooraan bij de deur. We vlogen eerst dwars over het meer, en ik zag het ziekenhuis liggen. Dan de weg volgend die ik altijd naar huis rijdt kon ik zelfs ons huis vinden. We vlogen er recht over, cool!
Toen we landden in Detroit moest ik wel even lachen met de piloot toen ze de deur open deed en met de stewardess begon te praten. Het waren net 2 tieners, "like, he said..." en hun gepraat over feestjes en vriendjes.

In Detroit had ik 3 uur te verdoen (ik had niet goed op het ticket gekeken en dacht eerst dat het maar 1 uur was). Met wat lezen ging dat ook snel voorbij. De vlucht naar Schiphol was zo'n 7 uur (zo lang stil zitten is niks voor mij!). Het was er mistig en het motregende.
Daar had ik maar 1 uur voor de connectie met Dusseldorf, wat ook wel nodig was met die lange terminals. In de vreemde logica van het vliegen was het goedkoper om naar Dusseldorf te vliegen dan naar Amsterdam.
Eerst zat ik ook nog verkeerd, boven in terminal C in plaats van beneden, maar was nog ruim op tijd. Met de bus naar het vliegtuig, ook weer een propellor vliegtuig, maar een heel stuk mooier dan het eerste. De vlucht was kort, en al snel zag ik pa, ma, en Luuk staan wachten met hun camera's in handen. Altijd moeten er foto's gemaakt van de aankomst!





Een uur later waren we in Kessel. Dat ging nog stukken sneller dan als ze me in Amsterdam hadden moeten halen.

De kinderen hadden een welkomstekening gemaakt.



Meteen al een stel van de familie gezien. Resie en de kinderen kwamen, en daarna heb ik een dutje gedaan.
's Avonds kwamen Pieter, Dorenda, Melanie en Sabien. Ik gaf hun een spel Twister, en dat hebben we gepeeld. Nou, dat heb ik geweten! Je moet er best lenig voor zijn en mijn gewrichten knakten luid!

11 Comments:

Blogger Petra said...

Heel veel plezier gewenst.
Wat grappig, via A'dam naar Dusseldorf. Wel makkelijk als je naar Limbug gaat.

8:42 a.m.  
Anonymous Anoniem said...

Heel veel plezier in Nederland Annemiek!

2:54 p.m.  
Anonymous Anoniem said...

Heel veel plezier bij je familie en vrienden daar !

Groetjes

3:37 p.m.  
Anonymous Anoniem said...

Jammer, net te laat voor de Carnaval. Doe ze groeten in Kessel.

5:00 p.m.  
Blogger Bibi said...

Haha Twister, wat gezellig!
Heel veel plezier in Nederland!

9:31 a.m.  
Anonymous Anoniem said...

Heel veel plezier in Kessel.
De logoca waarom het goed koper is naar Dusseldorf te gaan en dan eent ussen stop in A dam te hebben ontgaat mij ook volledig.

Wel een geluk dat je vanuit Dusseldorf vrij makkelijk naar zuid Nederland rijdt.

Geniet dan je vakantie petra

11:36 a.m.  
Anonymous Anoniem said...

Wat fijn! Geniet van je vakantie! Drie uur wachten met een spannend boek en zonder kinderen, dat is puur genot!

Groetjes,

1:44 p.m.  
Blogger Petra said...

Veel plezier in Nederland!

5:14 p.m.  
Anonymous Anoniem said...

Hi !!!
Is that a recent picture of you ?? If yes, I hope you enjoyed going back to Holland =)
I hope you're all doing well.
Sorry you haven't heard from me for a while. Right now, I spend most of my time working for my examination which starts next wednesday.

Take care.
Anais

8:47 a.m.  
Blogger Anja said...

Heel veel plezier in Nederland!

10:45 a.m.  
Anonymous Anoniem said...

Hier een nieuwe meelezer. Woon iets buiten Philadelphia en ben dus hardstikke jaloers op je bezoek aan Nederland! Maar wel benieuwd naar hoe je het vond.

9:23 p.m.  

Een reactie posten

<< Home

Who links to my website?