zaterdag, november 29, 2008

Pompoenen plezier

Gisteren was het hier "black friday". Traditioneel is de dag na Thanksgiving de dag dat winkels flinke aanbiedingen hebben, en wanneer veel mensen gaan winkelen. Een dag dat winkels die misschien in het rood staan weer terug in het 'zwart' komen te staan, vandaar de naam. Wij doen er nooit aan mee om voor dag en dauw op te staan om te winkelen, en terwijl ik om 20 over 5 uit mijn bed rolde omdat ik moest werken die dag bedacht ik me opnieuw dat ik nooit en te nimmer zo vroeg op zou staan om te gaan winkelen! Het trieste nieuws is dat er in een meute bij een winkel zelfs iemand is omgekomen. Dat is toch niet voor te stellen, en de mensen in de winkel waren ook nog boos dat de winkel dicht ging. Mensen op z'n slechts en hebberigst!

Met Halloween was het er niet van gekomen om de pompoenen uit te snijden, en ze stonden hier nog voor de deur. In weer en wind en de vorst, waar ze niet beter op worden. Ze begonnen wat in te zakken, en ik vroeg de kinderen op ze op de compost te gooien. Ze hadden een ander plan. Niels wilde ze van de berg af rollen, en Micky wilde ze als schietschijf gebruiken. Zo gezegd, zo gedaan.





Niels had de grootste lol met de pompoenen, hij gooide ze tegen een boom, en leefde zich er even flink mee uit.





"The pumpkin massacre."





En daar hangen ze nog lang en gelukkig.

Voor nog een pompoenenverhaal, lees het verhaal van de Cornell Pompoen! Dit was in 1997, en het mysterie hoe is die pompoen daar op die toren gekomen, en wie heeft het gedaan is nooit op gelost! Het is een goede grap geweest, die pompoen heeft daar de hele winter op de toren gestaan!

Labels:

3 Comments:

Blogger Petra said...

Heerlijk, zo in de natuur wonen! Hier zouden de buren toch wel klagen over die hangende pompoenen ;). Black Friday is ook absoluut niet voor ons. Ik ben een keer onder dwang van een vriendin met haar gegaan, nooit weer!

8:13 p.m.  
Anonymous Anoniem said...

Ik vertoon me op Black friday ook niet in de winkels. De heel dag niet.. Toch is het wel een apart iets moet ik zeggen. Het omkomen van die medewerker is inderdaad in en in triest..

Zo te zien leven ze zich helemaal uit met het maken van vermaken van pompoenen.

Gr petra

12:44 a.m.  
Blogger USA2007 said...

Leuk met die pompoenen LOL.
Black Fiday heb ik me ook maar verre van gehouden. Ik wilde eerst wel gaan gewoon om het een keer te hebben meegemaakt, maar ben blij dat ik dat achteraf niet gedaan heb LOL.

6:52 p.m.  

Een reactie posten

<< Home

Who links to my website?