zaterdag, november 15, 2008

Spelkamer

Op zaterdag is het jachtseizoen met geweren ingegaan, en het was meteen te zien en te horen. Overal langs de weg zag je auto's geparkeerd bij de beboste stukken, en in de verte hoorde je af en toe een knal. De vriend van ons buurmeisje is de afgelopen maand bijna elk weekend achter in ons bos komen jagen met pijl en boog, maar dat seizoen is nu afgelopen. Hij heeft 1 hert geschoten, en heeft ons er ook een stukje van gegeven. Hij wilde nog wel een tweede hert schieten, hij had nog genoeg deer tags die hij van anderen gekregen had (je krijgt maar een bepaalde hoeveelheid per persoon om te kunnen regelen hoeveel herten er gejaagd mogen worden). Ik weet niet of hij dat tweede hert gekregen heeft of niet. Hij zei dat hij er genoeg ziet in het bos. Er lopen er nog genoeg; vanmorgen opeens een geblaf van de hondjes, liepen er 4 herten op de oprit!

We hebben vandaag wat sneeuw gehad, het ziet er vanavond sprookjesachtig uit. Niet zo leuk voor kip nummer 2 die in de rui is gegaan, en nog wel erger dan de eerste. Ze zit te rillen van de kou!


Nog maar een stuk of drie veertjes heeft ze op haar nek!

Vrijdag heb ik de sneeuwbanden weer op de auto laten leggen, net op tijd voor de sneeuw. Terwijl ik op de auto moest wachten ging ik eens bij het leger des heils een kijkje nemen. Daar stond een spinternieuwe computertafel, iets waar Niels om heeft zitten vragen en wat we hem voor zijn verjaardag wilden kopen. Zijn computer stond nog steeds op een oud kastje dat vroeger gebruikt werd om hun luiers te verwisselen, en dat vond hij maar niks. Dus het kwam goed uit om dit te vinden, en ik heb het meteen gekocht en later opgehaald toen de auto klaar was. Het bestaat uit 2 tafels, bedoeld om in een hoek te staan.

Het was even puzzelen hoe we het in zijn kamer zouden zetten, en de kinderen kwamen op het idee om 2 computers naast elkaar te zetten. Niels heeft wel 3 keer gezegd hoe "awesome" hij het vindt om ze zo te hebben staan. De 2e tafel staat ook op zijn kamer, en ze hebben hun XBox naar boven gesleept en die staat daar nu ook op de kamer. Nou, ze hebben er wel echt hun spellenkamer van gemaakt. Wat een electronica!

2 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Dat ziet er goed uit zo de computerplek !
Arme kip, hopelijk krijgt ze snel haar "donzen dekbed" terug gegroeid.

11:14 a.m.  
Blogger Petra said...

Hier ook meer dan genoeg herten, we zagen er vanochtend drie vlakbij ons. Zielig die kale kip! En Kai zou zo'n opzet ook prachtig vinden!

6:01 p.m.  

Een reactie posten

<< Home

Who links to my website?