zondag, juli 20, 2008

14

Dat is het aantal eieren dat Bart onder het kleine kippehok vond!
De laatste tijd lopen de kippen meestal los, doordat de slaaphokken voor hun anders verdeeld zijn met de kleintjes die we nu hebben. We hebben 3 oudere kippen (van 3 jaar oud), die nog steeds prima legden, maar de laatste tijd dacht ik dat ze van de leg afwaren. Af en toe lag er een ei in hun hok. Zo weinig eieren dat we het laatste opgebruikt had, en we eieren in de winkel moesten kopen. Totdat Bart op het briljante idee kwam om onder het hok te kijken. Daar vond hij dan 14 eieren. Helaas zullen we ze weg moeten gooien, sommige kunnen wel 2 weken oud zijn.

Donderdag zijn we naar de musical Oklahoma! geweest in het Hangar Theatre, een musical die 65 jaar geleden voor het eerst opgevoerd werd op Broadway. Hij wordt regelmatig nog opgevoerd door high schools, en is tijdloos. Ik vond het wel leuk, Micky wel minder. Hier een stukje van een andere uitvoering van Oklahoma. Dit is tevens het staatsliedje van Oklahoma geworden.

Vrijdag en zaterdag gewerkt, en vandaag een vrij luie dag gehad. We wilden gaan kano varen, maar bij het meer waaide het toch net wat te hard, en dan slaat je kano nog eens graag om. Daar hebben we maar vanaf gezien. Het heeft weer flink geregend, het zou wel fijn zijn om eens een paar dagen achter elkaar geen regen te hebben! De paddestoelen groeien al in het gras!

2 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Wil graag een paar dagen met je ruilen, jij volop zon en hitte en wij dagen regen....heerlijk lijkt me dat ha ha
Komt me erg bekend voor die eieren, heb ook al een paar keer gedacht dat ze van de leg waren en dan ineens kom je ergens een heleboel eieren tegen.

9:00 p.m.  
Anonymous Anoniem said...

het is inderdaad niet droog.

Er staat weer water in de creek.

Vorig jaar de hele zomer niet.

gr petra

8:38 a.m.  

Een reactie posten

<< Home

Who links to my website?