woensdag, januari 02, 2008

Lekkere vlaaitjes

Ik weet het, ik kan de honden geen uur alleen laten. Toch had ik dat gedaan, omdat ik dacht dat Bart wel snel genoeg op zou staan. Hij had echter wat langer geslapen dan normaal, en toen ik thuis kwam zag ik een paar "fat & happy" honden.
Kibbels had gisteren al in de gaten gekregen dat er een zak met kleine vlaaitjes op onze slaapkamer lag die Micky mee wilde nemen naar zij werk. Vandaag had ze dan de deur open gekregen; overal lagen de papieren stukken van de verpakking. Mevrouw zat naast een half opgegeten vlaaitje. Blijkbaar kon ze dat echt niet meer op. Bitz zal ook goed meegedaan hebben, maar het is wel zeker dat Kibbels de aanstoker is.


"Dat laatste stukje kan ik echt niet meer op!"

Ze heeft de laatste tijd wel meer kuren. Zo krijgen ze altijd een speciaal koekje als ze beneden naar hun hok gaan. Kibbels trapt er niet meer in om voor dat koekje naar beneden te gaan! Ze gaat snel boven in haar bedje liggen als je met die koekjes aankomt. Ik heb haar al een paar keer naar beneden moeten dragen. Gisteravond zetten de kinderen de honden in het hok; Bitz vliegt als een gek erin voor dat koekje, Kibbels moest wat geholpen worden. De kinderen gaven haar toch het koekje maar ze vertikte het om het op te eten! Een beagle die eten weigert, echt niet normaal. Bitz at het wel voor haar op.


Fat & happy! Of buikpijn?



Ze zijn eigenlijk op dieet en krijgen hondevoer met wat minder calorien. Daar zijn ze het duidelijk niet mee eens!
We zijn vanmiddag een stukje gaan wandelen om wat van die vlaaitjes eraf te lopen, maar het wat toch echt wel te koud om ver te gaan. De koudefactor door de wind zou -23C zijn.

Labels:

5 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Haha het lijkt wel familie van Boxer Bo. Die kan je ook geen seconde uit het oog verliezen.

Ja het is vreselijk koud. Ik stond 2 uur geleden benzine te tanken in de kou en wind. Ik ben nu nog niet warm geworden.

gr petra

11:34 p.m.  
Anonymous Anoniem said...

Hier zou het vadaag ook heel koud gaan aanvoelen. Ben benieuwd.
Wat een donderstenen die honden. Dat wordt einden rennen om al die vlaaitjes er weer af te krijgen!!

3:23 a.m.  
Blogger Hans Hendriks said...

Die mogen nog heel wat wandelen om wat vetjes te verbranden ha ha
Maar ze zijn wel heel erg leuk.

Sterkte met die kou, brrr

7:31 a.m.  
Blogger Petra said...

Ha ha ha, kostelijk, toch! Cosmo trapt er ook absoluut niet in om voor een koekje zijn hok in te gaan! Hier is het ook flink koud, maar nog niet zo erg!

10:56 a.m.  
Blogger Jasmino said...

Jeeeeeeeeeeeetje zeg, -23 graden celsius is wel heel erg koud, ik weet niet of ik dan mijn bed nog zou uitkomen, ha ha.....

Wat een boeven, die honden van jou.....Dat wordt flink trimmen. Misschien op de loopband?

3:10 p.m.  

Een reactie posten

<< Home

Who links to my website?