zaterdag, december 29, 2007

Aangenomen, hert, en bank

Tim heeft bericht gekregen dat hij is aangenomen op SUNY IT. Dit is in Utica, hier zo'n 3 uur rijden vandaan. Of hij er werkelijk naar toe zal gaan weet hij nog niet. Hij is er een keer met zijn klas geweest en hij vond het wel wat. Wij zijn er nog niet geweest, en zullen eens kijken of we binnenkort een tour kunnen doen.

Micky kwam thuis met een paar kilo hertenvlees dat hij van een collega had gekregen. Op mijn opmerking dat ik dat aardig vond van hem zei Micky dat het een bedankje was. Micky had hem namelijk een paar keer laten jagen in het bos bij ons achter. Hoezo de muizen dansten niet op tafel als de kat van huis is?
Hij had het hert echter niet hier geschoten, maar bij hem thuis. Nu moet ik een goed recept vinden om het hertevlees klaar te maken.

Micky en ik hadden besloten dat we voor ons kerstkadootje een nieuwe bank zouden kopen. Dat was al jaren hard nodig, maar steeds uitgesteld. Eerst waren er kleine kinderen die knoeien of braken op de bank en toen waren er honden die denken dat ze kunnen doen wat ze willen en op de bank liggen.
Durf ik het te zeggen hoe oud deze banken zijn? Ze kwamen nog uit Nederland, en we hadden ze daar 2e hands gekocht. Tel maar uit.
Vandaag gingen we dus op zoek naar iets nieuws. Moeilijk hoor! Het blijft maar een gok of het goed zal staan. Wat ik mooi vond (donkerrood) was helemaal niet praktisch want je ziet er elk pluisje op, dus ik heb wat minder moois gekozen dat wel praktisch is.(Hopelijk). Volgende week komen ze ze brengen.

7 Comments:

Blogger Jasmino said...

Leuk, shoppen voor nieuwe meubels! Ik ben benieuwd wat jullie hebben uitgezocht.

Hertenbiefstuk hebben wij nog gegeten op 2e kerstdagen. Dat maakt je hetzelfde klaar als gewone biefstuk, en het is superlekker!

11:36 a.m.  
Anonymous Anoniem said...

Ben benieuwd!!! Snel zeg bezorgen in een week. Hier in NL wacht je weken op meubels......

1:35 p.m.  
Blogger Petra said...

Heerlijk, hertenvlees! Vroeger rookten kennissen van ons het, zo lekker! Het verhaal van de oude banken ken ik, die van ons zijn niet zo oud, maar wel erg versleten. Lekker, hoor, straks mooi nieuw meubilair! En gefeliciteerd voor Tim! Een college acceptatie is toch wel een heel fijn iets!

1:59 p.m.  
Blogger Petra said...

Ben benieuwd naar de nieuwe bank.
Wat zullen jullie in 2008 lekker zitten ;-)

2:23 p.m.  
Anonymous Anoniem said...

Onze bank was zo lelijk geworden dat dit een van de weinige dingen is die wij niet meegenomen hebben.

Ik heb nog nooit herten vlees op. Geen idee waar het naar smaakt.

Gefeliciteerd met de eerste aanmelding. Lijkt me ook geen makkelijke keuze. Nog een paar jaartjes dan is het voor ons ook zover.

fijne jaarwisseling

gr petra

10:02 p.m.  
Blogger Hans Hendriks said...

Ha ha wat een verhaal van dat hertenvlees, maar wel erg lekker.
Hier wordt het inderdaad ook veel gerookt, dat heb ik nog niet geproefd maar moet heel erg lekker zijn.

Leuk vooruitzicht een nieuwe bank !

En bedankt voor het kippenadvies, heb vanmorgen eindelijk (!) de haan kunnen vangen, die zit nu heel erg boos in de kippenschuur.

Heel fijne jaarwisseling en al het goede voor 2008 !!!

1:03 p.m.  
Blogger kastelke said...

Hm, hertenvlees... Ik denk dat zo'n fileetje het enige wild is dat ik lust.

Jullie moeten gelukkig niet zo lang op de bank wachten dan wij (12 tot 14 weken!). Ik ben dus heel benieuwd wat het geworden is...

Gelukkig nieuwjaar!!!

4:51 a.m.  

Een reactie posten

<< Home

Who links to my website?