maandag, juli 02, 2007

Tuin foto's

Vandaag heb ik weer eens gewandeld met Mary, en we hebben heel wat bij kunnen kletsen. Het is alweer lang geleden dat we samen gelopen hebben. Het is soms ook wel lastig met onze dienstroosters, en daarbij is zij een middagmens en ik een ochtendmens. Maar vandaag lukte het toch. We hebben een stukje Finger Lakes Trail gelopen dat bij Treman State Park uit komt. Er waren opvallend veel mensen in het park, dat zal voor het lange weekend van 4 juli zijn.

Onze 3 kippen produceren nog altijd meer eieren dan we kunnen eten, en ik geef er daarom wel eens weg. Zo ook aan Mary vandaag. Vraagt Micky vanavond waar de eieren zijn die in een kommetje in de koelkast stonden. Ja, die heb ik afgegeven. Bleken het gekookte eieren te zijn! Dus Mary maar even gauw gebeld dat er gekookte en ongekookte eieren in het dozijn zitten dat ik haar gegeven had.

Tim is vandaag begonnen met zijn baantje bij het zomerkamp. Het is geen gespecialiseerd kamp, maar er wordt van alles gedaan. Van knutselen tot sport, en een paar keer per week een uitstapje om te gaan zwemmen en naar de kindervoorstellingen van het Hangar Theater te gaan. Hij is junior counselor, en een van zijn vroegere klasgenootjes die een jaar ouder is, is couselor. Samen met een counselor in training hebben ze de leiding over een groepje van maximaal 18 kinderen. Dat zal toch heel wat zijn soms om ze in toom te houden!

Het kamp is van 9 tot 2 en daarna heb ik hem opgehaald en ben met hem en Niels naar de kapper gegaan. Dat was meer dan nodig bij Tim! Ik kan zijn ogen weer zien!

Toen ik thuis kwam stonden er een paar planten voor de deur; bij Mary in de tuin had ik bloemen gezien die ik niet kende. Ze had me er wat van uitgedaan en gebracht. Het zijn Monarda's.
Wel leuk.

Hier zijn nog wat tuinfoto's;


Tuintje voor het huis

2 plaatjes van dezelfde plek achter het huis:




Clematis


Deze bloem vindt ik zo grappig, ik had ze nog niet eerder gezien, en daarom gekocht, een "spoon flower".


Ik heb een paar bakken met bloemen, deze doen het wel het best.


Mandje met bloemen.


En nog een kistje met bloemen.

3 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Alles staat er schitterend bij Annemiek. Moet ook maar eens wat tuin foto's gaan maken voor alles hier verregent!!!

2:31 a.m.  
Blogger kastelke said...

Jij hebt echt een bloementuin. Heel mooi!
En die 'lepelbloem', die had ik ook nog niet gezien. Grappig.

3:22 a.m.  
Blogger Petra said...

Mooie bloemen!! En ik moest lachen om het kapperverhaal. Ik krijg Kai er niet heen! Nu kan ik zijn ogen wel weer zien, want het is zo lang, hij veegt het opzij. Ach, hij heeft mooi haar en deze lang fase zal toch niet eeuwig duren, neem ik aan.

4:43 p.m.  

Een reactie posten

<< Home

Who links to my website?