woensdag, juli 05, 2006

Leukere dingen


Bellen blazen.

Rene en familie zijn vanmorgen vertrokken voor hun rondreis, de volgende week zien we hun weer. Wat is het opeens stil! Tim en Niels zijn met zomerkamp begonnen, en ik zat dus echt even in mijn uppie. Veel te stil!

Op zondag hebben we in Treman Park gewandeld, de hele weg naar beneden. Micky had de auto beneden neer gezet. We zouden eerst naar Connecticut Hill gaan, maar op het laatste moment waren de plannen gewijzigd. Gijs, Teun en Joep gingen onder protest mee, ze hadden veel meer zin in zwemmen dan in wandelen. Dat gaat al precies zoals met die van ons.
Onderweg hebben ze toch plezier gehad, de watervallen vonden ze prachtig, en met steentjes in het water gooien konden ze zich ook lang amuseren. Diertjes zagen we die dag niet veel, het was vrij druk in het park. We hebben onderweg wat onweer en regen gehad, weer eens wat anders.
's Middags zijn ze naar Bart's werk geweest, bij het Sciencenter (hij werkt er nog maar een paar keer). Onder andere zijn ze er met behulp van een decibel meter achter gekomen dat Joep het hardst van de drie kan schreeuwen, maar daar waren we zelf ook al achter gekomen.
Bart had hun een grote duizendpoot laten zien en over zijn hand laten lopen. Ik wist niet dat hij dit deed!

Op maandag heeft Rene zijn nieuwe GPS uit kunnen proberen. Hij had op http://www.geocaching.com/ een cache gevonden die niet zo moeilijk leek. Deze is op Cornell, vlakbij de hangbrug. Helaas hebben we de schat niet gevonden, volgens de coordinaten ligt het ergens onder in het ravijn, en je kunt er niet bij. Het was leuk om eens te proberen, en het lijkt me leuk om nog eens te doen. Tim had het heel snel door hoe de GPS werkte.

Op de hangbrug.

Daarna zijn we samen met Micky gaan picknicken bij Cornell Plantations, waar deze auto stond.

Zo willen ze er ook wel een.
Wij gingen daarna naar huis, terwijl de rest nog even ging zwemmen bij Taughannock Park.

's Avonds was het 4 juli vuurwerk, al was het ook pas 3 juli. Toen het donker werd gingen we richting stad. Het vuurwerk wordt bij Ithaca College afgestoken, op een berg, en is op veel plaatsen te bekijken. Op de tegenover liggende berg stonden heel wat auto's langs de weg, sommige mensen met stoelen achter in hun pick-up truck, klaar voor de show. Wij gingen naar de parkeerplaats van WalMart, die vol stond met mensen. Van hieruit was het vuurwerk goed te zien, en het was erg mooi.


Vuurwerk kijken.



Op 4 juli hebben we niet veel kunnen feestvieren uiteraard.
We hebben 's middags de space shuttle lancering gezien, dat was wel speciaal.
Hier staat nog genoeg oud speelgoed, waaronder een speel-space shuttle waar de kinderen mee hebben zitten spelen. Nu was het wel heel spannend om die echte de lucht in te zien gaan.


Joep's space shuttle gaat gelijk de lucht in met de echte.

's Avonds had Bart een slang gevangen, Bart is nu de held van de kinderen hoor! De durfals raakten de slang ook even aan.

Rene en Marleen oefenden het tent opzetten even.

Vanmorgen zijn ze met een afgeladen auto vertrokken richting Massachusets.

3 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Jullie Bart is ook mijn held, hoor! Neen, slangen durf ik echt niet te benaderen en zeker niet aan te raken... Brrrrrr!

Groetjes,

11:03 p.m.  
Blogger Petra said...

Hoi Annemiek
Kijk steeds even op je blog, maar even geen nieuwe berichtjes.
Dus zomaar even een berichtje met de groetjes uit NC!
Petra

9:11 p.m.  
Blogger Annemiek said...

Hi!
Zal binnenkort nog eens wat meer zeggen :-)
Ook groetjes

8:49 p.m.  

Een reactie posten

<< Home

Who links to my website?