woensdag, juni 28, 2006

Buttermilk Falls



Vanmorgen hebben we een wandeling gemaakt bij Buttermilk Falls. Na al de regen van de afgelopen dagen (het heeft flink gestortregend) stond er weer veel water in de waterval. Het pad dat net langs de waterval loopt was helaas nog gesloten; ze waren nog aan het opruimen van overstromingen. We hebben het pad door het bos naar boven gelopen, waar je af en toe het water zag, maar het wel steeds hoorde. Het was een flinke klim.

We hebben hier nog geluk met de hoeveelheid water die naar beneden is gekomen. Een uur hiervandaan zijn er flinke overstromingen. Counties richting Binghamton hebben de noodtoestand uitgeroepen. Een brug is weggespoeld, overal langs rivieren zijn huizen overstoomd, en een van de 2 ziekenhuizen in Binghamton is bezig met evacueren. Op het nieuws was een filmpje van een huis dat stroomafwaards in de rivier dreef.

De dagen vliegen snel voorbij. Micky's moeder en Vicky zijn maandag weer vertrokken, ze gaan nog meer familie bezoeken die verspreidt door de hele US zit; Iowa, Nebraska, Texas en weer terug naar Californie. Dat zijn heel wat vliegtripjes.
Het was gezellig, en we zijn weer helemaal bij met het laatste familienieuws, de meesten die ik maar handvol keren ontmoet heb... jaren geleden. Ik hoop dat er niet van me verwacht wordt het allemaal te onthouden...
Deze keer hebben we ook wat toeristische dingetjes kunnen doen, zoals de State Parks bezoeken.

Bart heeft zijn baantje bij Tops opgezegd. Hij kan nu wel zeggen dat hij voor een Nederlands bedrijf gewerkt heeft, want de eigenaar van Tops is Ahold.
Hij is aangenomen bij een state park, waar hij heel wat meer uren kan werken, en wat hem leuker lijkt. Hij is zondag begonnen. Sommige dagen zit hij in het hokje bij de ingang, toegang heffen, maar andere dagen doet hij onderhoud, waar ook de "restrooms" schoon maken bij hoort. Dat gaat wel lekker gemakkelijk met een slang schoonspuiten.
Tim heeft maandag zijn training gehad voor zijn baantje, junior counselor, dat volgende week begint.

Pa en ma genieten nog van de laatste dagen hier. Terug kijkend hebben we toch veel samen gedaan, al zijn we deze keer niet samen op vakantie gegaan.

1 Comments:

Blogger Petra said...

Gefeliciteerd met jullie graduate! Dat zal ontroerend en bijzonder geweest zijn, zo'n eerste echte Amerikaanse graduation van je eigen kind!

6:36 p.m.  

Een reactie posten

<< Home

Who links to my website?