zondag, juni 11, 2006

We hebben tegenwoordig even omgewisseld met het weer van Nederland! Hier is het maar ongeveer 13C, en het is truienweer.

Donderdag en vrijdag moest ik werken, en het weekend is weer omgevlogen, eigenlijk niet veel bijzonders gedaan.
Bart is aangenomen bij een supermarkt en werd gisteren ingewerkt. Tim heeft een leuke titel voor zijn positie bedacht; "Cart Relocation Officer". Hij moet dus winkelkarretjes terug in de winkel brengen. Je moet toch ergens beginnen.
Hij heeft dan wel zijn rijbewijs, maar wilde toch nog niet alleen rijden, dus zijn wij mee gegaan naar de stad. In de paar uur dat hij bij de supermarkt was, zijn wij naar de mall geweest om wat te winkelen.
's Avonds samen uit eten bij een buffet restaurant en lekker gegeten. Daar zat een oude man met een oranje shirt met "Holland" erop aan. Wel grappig om te zien.

Vandaag is Bart wel alleen gereden naar zijn zondag-middag baantje, en wij reden er achter aan. Zo gaat het een beetje in kleine stapjes; vanavond heeft hij wel helemaal alleen gereden en is hij weer veilig thuis gekomen. Nu is hij een beetje zekerder van zichzelf.
Ik was soms nerveus als ik langs hem in de auto zat, maar nu hij alleen rijdt heb ik nog meer reden om nerveus te zijn. Het moet toch een keer.

Micky, pa, ma en ik zijn vandaag naar de Farmer's Market geweest, een leuke markt die elk weekend gehouden wordt. Zo komen we er in geen jaren en nu al 2 keer dit jaar, wel leuk. Vorige keer kwamen we een Nederlandse kennis tegen, en deze keer weer een andere, dus even kletsen.
Daarna hebben we nog wat gewinkeld, en hebben we thuis nog wat dingetjes gedaan.
Dan is het weekend weer bijna voorbij, en moet ik weer werken de komende 2 dagen.

3 Comments:

Blogger kastelke said...

Dat is haast niet te geloven, dat jullie slechts 13° hebben! Hier lopen de temperaturen op tussen de 25 tot zelfs 30°! Heerlijk!!!
Tja, da's niet makkelijk hé, heel rustig en kalm blijven als je kinderen met zo'n pak kapitaal de weg op gaan; een ongeval kost én handenvol geld, én er zou eens iets aan je 'kind' moeten zijn... Ben ik blij dat de onze nog maar 11 is! Wij zijn nog even gerust.

2:18 a.m.  
Blogger Mariska said...

Het is heel inderdaad HEET! Mensen beginnen (natuurlijk) al te mopperen maar ik vind het HEERLIJK!

Ach, kleine kinderen worden groot (steeds groter) en steeds zelfstandiger.... Ook wel humoristisch als in een karavaan achter Bart aan. Maar wel heel goed, en het moet hem ook zelfvertrouwen geven dat jullie hem steunen en begeleiden maar ook steeds verder los durven laten.

7:36 a.m.  
Anonymous Anoniem said...

Ook hier is het de laatste twee dagen ietsje frisser, maar wij klagen niet. Het is afgelopen weken zo heet geweest, dat dit even een leuke break is...

Als ik nu in de supermarkt hier boodschappen ga doen en iemand de karretjes zie terug brengen, zal ik nu steeds moeten glimlachen : 'Cart Relocation Officer' heel mooi bedacht van Tim!

Het moet moeilijk zijn om beetje bij beetje je kind los te laten, zeker als ze zelf beginnen rijden... Kan me voorstellen dat je er nerveus van wordt. Ik prijs me gelukkig, ik ben nog 10j gerust (onze oudste is 6).

Groetjes,

10:36 a.m.  

Een reactie posten

<< Home

Who links to my website?