donderdag, mei 25, 2006

BBQ

Bart moest vanmorgen al om kwart over 6 op school zijn voor zijn reisje naar Darien Lake; om 5 over 6 waren we er al omdat hij zo stond te dringen dat ik moest opschieten. Er was nog niemand, behalve mensen die een tribune aan het opzetten waren. Waarschijnlijk is dat voor de drugs en alkohol preventie demonstratie die ze vandaag of morgen zouden krijgen. Er stond ook een total loss auto die bij een ongeluk betrokken is geweest, ook onderdeel van deze demonstratie lijkt me.
Na even te wachten kwamen er nog meer mensen opdagen, en kon ik weer gaan. Thuis ben ik weer lekker in bed gekropen. Het zal toch een stuk handiger zijn als Bart eindelijk zijn rijbewijs krijgt. Hij heeft besloten om toch naar casino night te gaan, dat wordt weer lekker laat vanavond. En morgen weer naar school om een sneeuwdag in te halen.

Micky was vandaag vrij, het komt niet zo vaak voor dat we alleen samen thuis zijn. We zijn eerst naar de stad geweest om van 2 auto's de olie te laten verversen. Dat was snel klaar en daarna hebben we thuis nog wat in en om het huis gedaan. We hebben ons 21 jarig huwelijk maar stilletjes gevierd, en de beloofde zonneschijn en warmte bleef uit.

Ik maakte weer mijn kip-fruit salade om mee te nemen naar een barbeque van Micky's baas. Die gaat binnenkort met pensioen, de nieuwe baas is er, en deze barbeque was zodat hij iedereen kon leren kennen.
Tegen vijf uur waren we in Cortland waar Micky's baas woont. Het was leuk om zijn collega's met echtgenotes weer te zien. Zo vaak zie ik ze niet. Een van hun had hun kleine kleinkind bij zich om haar dochter even rust te geven. Een mooie baby van 3 weken, de helft van een tweeling. Daar heb ik nog even mee mogen knuffelen. Zo ontzettend klein, 6 pond. Alleen Tim is ooit zo klein geweest, de andere 2 waren al groter bij geboorte.

We hebben leuk gekletst, de nieuwe baas en zijn vrouw zijn aardig. We hadden het er over hoe het is om zo vaak te verhuizen, zelf hebben we op 4 plaatsen gewoont in 11 jaar toen Micky in het leger zat. Meestal zijn ze op een plaats voor 3 jaar en dan worden ze weer over geplaatst. De meesten zeiden het wel leuk te vinden om zo telkens te veranderen. Behalve de ene vrouw die zei dat ze een keer in 6 jaar tijd 5 keer verhuisd was.
Nee, ik ben blij dat we een beetje wortel geschoten hebben.

3 Comments:

Blogger kastelke said...

Proficiat met jullie huwelijksverjaardag! 21 jaar, da's tegenwoordig al haast een buitenaardse prestatie!

12:43 p.m.  
Blogger Annemiek said...

Dank je.
Elke, toen we op die BBQ zeiden dat het onze 21e huwelijksdag was werden een beetje aangekeken als buitenaardse wezens :-)

6:49 a.m.  
Blogger Mariska said...

Gefeliciteerd met jullie 21-jarige huwelijk! Enne, dan maar buitenaards, hoor! Zolang je nog happy bent samen.... Op naar de volgende 21 jaar!

2:43 p.m.  

Een reactie posten

<< Home

Who links to my website?