zaterdag, mei 20, 2006

Frustraties

New and improved! Ja ja, ik geloof het wel.
Micky heeft net een nieuw programma geinstalleerd, en onze hele mail outlook is erdoor veranderd. Poef, alle emails van 2006 weg, ze zullen nog wel ergens te vinden zijn, maar het zal me weer de nodige tijd duren eer ik het allemaal door heb. Voor mij werkte het oude ook goed genoeg. Ik heb er geen geduld voor om het allemaal uit te puzzelen.
Ik zie mezelf al in de toekomst als er nog meer van die technische gadgets komen, dan zal ik helemaal verloren zijn. Een aan en uit knopje is voor veel apparaten genoeg, er hoeven niet 100 opties op te zitten.

Het is een vrij rustige week geweest. Gisteren na mijn werk ben ik nog even naar een concert van Sons of Pitches geweest. Hun groep is flink veranderd en nog maar 1 van de orginele zangers zit in de groep. Ze deden het wel goed, maar naar mijn zin stond het geluid veel te hard en ik ben na 3 kwartier vertrokken om er niet doof van te worden. Er zaten veel kinderen in de zaal, en eigenlijk hadden ze daar ook wel rekening mee kunnen houden.

Niels was gisteren ziek thuis gebleven, wat hoofdpijn en keelpijn, maar hij is nu weer de oude. Tim moest naar de dokter voor zijn jaarlijks onderzoek en kreeg ook een spuit voor meningitis. Daar is hij dan vanaf. De dokter stuurde hem ook nog door naar het ziekenhuis voor een rontgenfoto van zijn rug.
Ik vond ook altijd dat hij zo krom loopt en zeg hem altijd om rechtop te lopen, waar hij dan kwaad om wordt. De dokter vond hem dus ook wat krom, en wilde een foto laten maken om te kijken of het niet vergroeid is. Dat horen we later dan nog, maar ik denk dat het gewoon zijn houding is.

Vandaag ook een rustige dag thuis. De kinderen hebben buiten meegeholpen in de tuin. Bart was aan de slag met de weed eater, en Tim en Niels hebben onze kampvuur plek verplaatst. Ik ben bezig met een paadje leggen, en ook ons prieeltje is nog altijd niet af.

7 Comments:

Blogger Petra said...

Pff, dat is balen van Outlook! Het heeft voor mij ook even geduurd, voor ik zo gefrustreerd was met mijn vorige provider, dat ik naar ons eigen email adres verhuisd ben!
Het meningitis vaccin is hier telkens niet voorradig, vervelend, want bij Katja op school is vorige week een student daar ziek mee geworden. Prettige zondag nog!

9:20 p.m.  
Blogger kastelke said...

Annemiek, als ik bv. naar de bioscoop ga, heb ik ook altijd de indruk dat dat geluid harder staat dan 20 jaar geleden. Iets minder luid is volgens mij ook nog altijd luid genoeg. Idem bij (rock en/of pop concerten).
Zijn Tim zijn vrienden/klasgenoten misschien een stuk kleiner dan hij zelf is? Dat zou een verklaring kunnen zijn voor zijn 'krom' lopen?

3:43 a.m.  
Anonymous Anoniem said...

Hoi Annemiek,

Vervelend van de mail, zeg! Ik hoop dat alles toch goed is met Tim z'n rug, dat zal wel, anders zou hij er al last van hebben gehad. Ik mailde nog dat het zulk lekker weer was, nog geen 30 minuten nadat ik het had verzonden, ging het regenen en is het ook niet gestopt! Ik ben eigenlijk wel een beetje jaloers op de mensen die binnenkort komen!

Groetjes, Laurens

4:12 a.m.  
Blogger Mariska said...

Blij om te lezen dat ik niet de enige ben die slecht tegen digitale veranderingen kan! Ik heb geen geduld voor dit soort zaken en als Marc het me wil uitleggen raakt ik helemaal over-verhit (vooral niet toegeven dat iets niet lukt!) Gelukkig ben ik verder de rust zelve, haha.

Ik hoop dat het met Tim zijn rug inderdaad meevalt en misschien heeft Kastelke wel gelijk. Mijn 'kleine broertje' is ruim 2 meter en liep ook altijd een beetje krom om er anderhalve centimeter af te snoepen.

8:16 a.m.  
Blogger Annemiek said...

O gelukkig, ik ben ook niet de enige. Micky denkt het allemaal te weten, maar gelukkig hebben we een expert in spee met Tim.
Ik denk ook dat Tim ineens zo de lucht in is geschoten en dat hij daarom zo krom loopt. Plus dat hij veel gebogen achter de computer zit. Hij heeft inderdaad vriendjes die een stuk kleiner zijn.
Pa, dat prieeltje mag je komen afmaken :-0 Ik wilde het vandaag doen, maar het regent.

8:38 a.m.  
Anonymous Anoniem said...

Op mijn weblog zijn enkele weken geleden ook veranderingen aangebracht. Goh, dat was sukkelen, zeg! En toeval? Deze avond heb ik ontdekt waarom mijn teksten en plaatjes steeds weer versprongen... Dat heeft dus zolang geduurd! Neen, ik hou ook niet van teveel veranderingen, dat brengt enkel frustraties!

Groetjes,

1:44 a.m.  
Blogger Petra said...

Computers zijn leuk als ze het doen.... en anders zijn ze een heel stuk minder leuk ;-)
Ken het gevoel helemaal.
Leuke foto van alle kinders zo bij elkaar. Jammer inderdaad dat je er niet bij was, maar zo kan je toch nog een klein beetje meegenieten.
Groetjes Petra

7:51 a.m.  

Een reactie posten

<< Home

Who links to my website?