vrijdag, november 04, 2005

Grease!

Laatst vroeg ik aan Micky of hij naar Grease wilde gaan, ja hij wilde wel voor 2 weken naar Greece. Grapjas.
Er was een uitvoering van de musical Grease door Ithaca College. De school Humanities and Sciences bestaat 50 jaar en ter gelegenheid hiervan werd deze musical uitgevoerd die in de jaren '50 speelt. Blijkbaar zijn de kinderen te jong om Grease te kennen. Ze kennen de film niet en ook John Travolta en Olivia Newton-John zei hun niks. De musical is uit de jaren '70, en heeft lang op Broadway gespeeld voordat er een film van gemaakt werd.
Gisteravond zijn we gegaan en het was fantastisch. Het verhaal en de liedjes kennen we natuurlijk al van de film, maar het was uniek gedaan. Goede zangers, dansers en acteurs, en hele mooie decors. Ik heb ervan genoten. Lekker alweer een avondje uit.

Het is hier echt Indian Summer met heerlijke temperaturen. Indian Summer is het als er een warme periode na de eerste kou komt.
Dit is het uitzicht vanuit mijn werkplek, de foto is van vorige week, maar zo zag het er vandaag ook uit. Ik heb alleen via het uitzicht van het mooie weer kunnen genieten vandaag.
Image hosted by Photobucket.com

3 Comments:

Blogger kastelke said...

Wat een schitterend uitzicht! Ik zou met veel plezier op zo'n werkplek willen zitten, maakt het werk stukken aangenamer!
Grease... Ja, dat herinneren mijn man en ik ons nog goed.
Onze 11-jarige zoon vind de liedjes leuk (maar ja, die houdt van heel veel verschillende stijlen, van Jazz over US tot Talking Heads).

3:45 a.m.  
Blogger Petra said...

Heel fraai uitzicht!!!
Mooi he al die vlammende kleuren bij elkaar.

8:06 a.m.  
Blogger Petra said...

Onze kinderen zijn dol op Grease en ik herinner me nog toen de film uitkwam. Wij zijn toen nog met mijn oma geweest!
Mooi, he, die herfstkleuren, ik kan er geen genoeg van krijgen, loop de hele tijd met mijn hoofd omhoog. Vandaag heeft het flink gewaaid en de mooie boom van de buren is nu leeg :(. Dat betekent, dat ik voor het eerst in een half jaar hun achterdeur weer kan zien van waar ik zit!

5:12 p.m.  

Een reactie posten

<< Home

Who links to my website?