woensdag, september 07, 2005

Eerste schooldag

Daar ging hij dan. Mijn jongste telg naar Middle School. Gisteravond moest nog snel zijn rugzak klaargemaakt, en vanmorgen was hij nog potloden aan het slijpen. Het enige waar hij zich een heel klein beetje zorgen om leek te maken was dat hij de juiste bus zou vinden op de terugweg. Dit denk ik omdat Tim hem verhalen verteld heeft over hoe zijn buschauffeur een paar keer zonder hem vertrokken is.
Ze waren allemaal heel vroeg op vanmorgen, dat zal voor mij ook nog wennen zijn.
Het fijne is dat vandaag alleen de nieuwelingen naar school gaan. De hele school is dan voor hun zonder de drukte van de grotere kinderen.
De eerste dag breng ik hem naar de bus. Hij probeerde me al weg te krijgen toen de bus er nog niet was, maar ik bleef mooi met hem wachten en zwaaide hem uit.

Bart en Tim moesten vanmorgen naar de tandarts en hebben nu weer mooie tanden. Toen we thuis kwamen was Anais ook wakker en hebben ze nog een tijd zitten spellen. Vanmiddag heb ik haar naar haar vriending gebracht. We zien haar volgende week weer, en de rest van de tijd zou ze samen met haar vriendin naar de high school gaan. Ze zou met de Franse les mee gaan helpen. Zo te horen heeft haar vriendin nog veel activiteiten voor hun samen gepland.
Bart en Tim zullen haar op school nog wel eens tegen komen.

Niels was vanmiddag toch wel erg laat thuis. Hij had een uur op de bus moeten wachten! Wat hij zei over zijn eerste schooldag? Heel voorspelbaar; boring!

1 Comments:

Blogger Petra said...

Ha ha, dat is Kai's constante antwoord ook. Wel vervelend, dat hij zo lang op de bus moest wachten, zal dat een dagelijks iets zijn?

6:41 p.m.  

Een reactie posten

<< Home

Who links to my website?