dinsdag, september 06, 2005

Laatste vakantie dag

Vanmorgen kreeg ik een leuke verrassing; Vizoria kwam even aan. Dit is de vrouw die ik een aantal weken geleden tegen kwam op een wandeling. Ze had een appartement gevonden, hier dichtbij zelfs, en haar vriend en zij hebben allebei werk. Ze voelt zich alsof dingen weer een beetje op plaats beginnen te vallen. Dat was fijn dat ze dat kwam vertellen. Ik denk dat ik haar nog wel vaker zal zien.

Het was de laatste dag van de schoolvakantie, voor Niels dan, Bart en Tim hoeven donderdag pas. Anais en ik wilden gaan kanoen, en zoals gewoonlijk wilde Tim en Niels niet mee. Hopelijk praat ik ze ooit nog een keer om.
Bart ging wel mee om te helpen de kano af en op te laden. Anais en ik hebben heerlijk een uurtje op Cayuta Lake gekanoed. Het weer was hetzelfde als gisteren, zon, en bijna windstil. Er was maar een andere boot op het water die af en toe de rust verstoorde, maar verder was het zo vredig en rustig, heerlijk. Toch wel lekker om zo'n plek zo dichtbij te hebben.
Weer thuis gekomen hadden we even rust en toen zijn we met z'n allen in Treman Park gaan wandelen. Biego ging ook mee en heeft zich lekker kunnen uitleven.
Image hosted by Photobucket.com

Vanavond hebben de kinderen samen met Anais Monopoly zitten spelen. Wat kunnen ze het goed samen vinden. Ze zullen echt vrienden voor het het leven met haar zijn. Alleen proberen die jongens er een beetje van te profiteren door haar de afwas te laten doen en toen ik moest werken heeft ze het eten voor hun klaargemaakt! Stelletje kerels!
Helaas gaat ze morgen alweer naar een vriendin voor de rest van de tijd. Een week gaat veel te snel voorbij, maar ik ben blij dat we deze tijd gehad hebben.

3 Comments:

Blogger kastelke said...

Vizoria, is dat die vrouw die je een tijdje geleden zo verdrietig aan had getroffen? Fijn zeg dat ze jouw morele support niet vergeten is, én er zich niet voor schaamt dat je haar zo kwetsbaar hebt gezien!

1:42 a.m.  
Blogger Annemiek said...

Dat was ze inderdaad.

3:41 p.m.  
Blogger Petra said...

Leuk, dat Vizoria langs kwam! En wel bijzonder, die relatie van de jongens met Anais, net een zusje voor ze. Het lijkt mij ook wel wat een exchange student, maar Rick is huiverig om zo lang een onbekend iemand in huis te hebben.

5:38 p.m.  

Een reactie posten

<< Home

Who links to my website?