dinsdag, juli 26, 2005

Only in Ithaca?

Zouden er andere plaatsen zijn waar er zo'n politie auto's rondrijden?

Image hosted by Photobucket.com

Er zijn ook "gewone" politie auto's, maar deze gele kever rijdt rond in de binnenstad, en voornamelijk bij het wandelgedeelte, de Commons. Het idee dat hier achter zit is dat de politie vriendelijker over moet komen, en meestal ter plaatse is en niet alleen als er problemen zijn.

De Commons zijn een paar kleine winkelstraten, iets dat in Nederland heel gewoon is, maar wat je hier in bijna geen enkele stad vindt. Ik kom er bijna nooit, de winkels die er liggen zijn wel aandig, maar meestal duur. Een paar kleding winkels, veel kado winkels en wat winkels dat een beetje onder de catergorie hippie winkels valt. Tie dye kleding doet het hier nog goed.
Nu was ik vandaag al voor de derde keer in 3 weken op de Commons, omdat hier wat kantoren en leslokalen van TC3 liggen. Ik heb me nu dan echt aangemeld voor de lessen...

5 Comments:

Blogger kastelke said...

Als de politie vriendelijk wil overkomen, dan zal dat veelal ook van hun eigen houding afhangen, denk ik. Als uit zo'n schattig autootje een norse vent stapt, dan heb je snel gedaan met glimlachen...

2:19 a.m.  
Blogger kastelke said...

Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

2:19 a.m.  
Blogger kastelke said...

Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

2:20 a.m.  
Blogger Petra said...

Oh wat een leuk wagentje.
Ben helemaal weg van de Beetle. Vind hem zo leuk.Hier nog geen politie Beetles tegengekomen. Leuk initiatief !
Groetjes Petra

7:01 p.m.  
Blogger Petra said...

We hebben hier ook een aantal van die gezellige winkelstraatjes, zelfs hier in Vienna. Wel erg gezellig! Kevers heeft de politie hier niet, wel flitsende zilveren auto's.

9:57 a.m.  

Een reactie posten

<< Home

Who links to my website?