woensdag, juli 20, 2005

Sons of Pitches

In Ithaca worden altijd veel toneelstukken opgevoerd door verschillende groepen. Er is altijd wel wat nieuws te zien, heel leuk, maar eigenlijk maken wij daar veel te weinig gebruik van. In de zomer zijn er opvoeringen in het Hangar Theater, zoals de naam al zegt is het theater in een omgebouwde hangaar. Vroeger was het vliegveld op deze plek, nu zijn er voetbal en baseball velden. Van de hangaar is een theater gemaakt, en bij de ingang hangt nog een oud vliegtuig.

Gisteravond zijn Micky en ik hier naar een voorstelling geweest, As You Like It, een toneelspel van Shakespeare. Ik heb nog nooit eerder Shakespeare gezien en ik denk dat er ook nog nooit zo'n Shakespeare voorstelling is geweest. De Sons of Pitches zongen erin. Het was echt ontzettend leuk gedaan. De Sons of Pitches zijn 5 jongens, waarvan een paar Ithaca College studenten geweest zijn. Ze zijn begonnen als acapella groep, maar gebruiken nu ook instrumenten in hun stukken. Ik heb hun al eerder in concert gezien, en ze zijn echt goed, en er zit veel humor in. Ook gisteren weer kon je zien hoeveel plezier ze hadden, en ook de toneel spelers. Ik denk dat Shakespeare bijvoorbeeld nooit had kunnen voorzien dat de macarena nog eens in zijn stuk gedaan zou worden...
Het was opvallend hoeveel kinderen er in het publiek zaten, dat zal de aantrekkingskracht van Sons of Pitches zijn. Wel leuk dat we hierdoor allemaal eens een Shakespeare voorstelling gezien hebben. Ik wou dat ik er een stukje van kon laten zien.
Kijk en luister hier eens naar de Sons of Pitches; http://www.sonsofpitches.com/Home.asp

2 Comments:

Blogger kastelke said...

Ik verbaasde mij er over toen wij enkele jaren geleden een tijdje in Michigan City waren: er zijn ontzettend veel plaatselijke theatergezelschappen, en hun niveau is zeker niet slecht!

7:16 a.m.  
Blogger Annemiek said...

Inderdaad hier ook, zelfs de voorstellingen van de high school zijn heel goed, er zit veel talent!

5:37 p.m.  

Een reactie posten

<< Home

Who links to my website?