zondag, juli 10, 2005

Vakantie gevoel

Vandaag was het zo'n dag dat ik echt het gevoel had op vakantie te zijn. Het weer was perfect met een strakblauwe lucht en een lekkere temperatuur zonder benauwdheid.
Het wordt een beetje saai om elke keer weer te zeggen, maar we zijn gaan kanoen op Cayuta Lake. Hier en daar bloeiden de waterlelies aan de kant.
Image hosted by Photobucket.com

Daarna lekker thuis buiten gezeten, en wat in de tuin zitten wroeten. Heerlijk vindt ik het om buitenaf te wonen. Een hert dat opeens in de bosjes wegspringt, allerlei vogels die je ziet (vandaag voor het eerst de kolibries), en we kunnen op het moment het bos in om bramen te plukken.
De kinderen speelden een tijd in het zwembad. Het is wel eens moeilijk om ze van de XBox weg te krijgen, maar nu lukte het dan.
Nu is het tijd om in te gaan pakken want we gaan 2 dagen naar Darien Lake, een Six Flags park. Het lijkt wel dat we de laatste tijd alleen maar weg gaan, maar eigenlijk is het al een heel stuk ingekort. We nemen het er maar van, hierna staat er niks meer in de planning.

5 Comments:

Blogger Petra said...

Oh dat ziet er mooi uit. Zo te horen gebruiken jullie de kano veelvuldig. lekker hoor!
Wens jullie een lekker uitje de komende volgende twee dagen.
Groetjes Petra

9:55 p.m.  
Blogger kastelke said...

Ik vind die waterlelies altijd zo mooi... Alleen daarom zou ik al een klein vijvertje in mijn tuin willen...
Annemiek, geniet van je uitstap! Heel veel plezier!

2:39 a.m.  
Blogger Annemiek said...

Wij hebben vorig jaar in Giethoorn een kano tochtje gedaan, leuk tot we aan het meer kwamen. Tip; ga niet kanoen op een meer als het heel hard waait, want ze slaan dan graag om...

9:22 p.m.  
Blogger Petra said...

Hi hi hi,oje, gelukkig hebben jullie nog steeds lol in het rondvaren in een kano. Wij hebben vorig jaar ook een rondrit door giethoorn gedaan. In zo'n rondvaartboot. Toen wij bij het meer aankwamen begon het te "gieten". Ook erg nat en dan is het meer toch best groot eer we weer terug waren ;-)

9:29 a.m.  
Blogger Annemiek said...

Hihi...

7:02 p.m.  

Een reactie posten

<< Home

Who links to my website?