maandag, juni 27, 2011

En nog eens tot ziens

Nog even snel een foto voor vertrek;



En toen was het tot ziens! Het was weer een leuke tijd.


Daar gaan ze.

4 Comments:

Anonymous Bianca said...

Ik vind dat maar niets hoor dat afscheid nemen, en jullie hebben er direct een paar achter elkaar. Kan me voorstellen dat het ineens een heel stuk stiller is.
Hopelijk zien jullie elkaar allemaal weer snel en in goede gezondheid

9:39 p.m.  
Blogger Petra said...

Ze vlogen vast met continental.
Ik heb van de week dezelfde afdruk gemaakt voor Ron's vlucht. Wel leuk om te zien he?
Het afscheid nemen is minder overigens. Ben er niet erg goed in.

8:28 a.m.  
Blogger DixieChick said...

Moeilijk hoor, zo twee keer afscheid nemen achter elkaar. Je zou denken dat ik heel goed ben in afscheid nemen, maar dat is dus helemaal niet waar.

Waar ik wel benieuwd naar ben is hoe jullie dat elke keer doen met zo'n uitwisselingstudent. Ik bedoel, ik hoor ook vaak van studenten die moeten verhuizen vanwege gedoe met hun familie, maar bij jullie lijkt het altijd goed te gaan. Nu zijn jullie natuurlijk een ubercoole familie, maar dan nog. Hebben jullie hele duidelijke regels? Of juist niet? Zo'n student lijkt me ook enorm leuk (ben vroeger ook exchange student geweest namelijk), maar ik ben heel benieuwd naar ervaringen van anderen.

8:27 a.m.  
Blogger Annemiek said...

Bianca; dat afscheid is drie keer niks!

Petra; inderdaad Continental. Ik vindt zo'n plaatje erbij wel leuk!

Dixiechick; ubercool ja, haha. We hebben ook wel eens een probleem gehad, ik zal er nog eens een keer over vertellen. Er zijn ook wel eens kleine dingen, het zijn toch tieners, maar je moet inderdaad goed dingen afspreken. Een goede organisatie waar ze mee komen is ook belangrijk, zodat ze gescreened zijn; het moeten goede studenten zijn met goede motivatie.

8:52 a.m.  

Een reactie posten

<< Home

Who links to my website?