vrijdag, juni 03, 2011

Begin festival

Gisteravond begon het Ithaca Festival met een optocht, een soort van optocht die je denk ik nergens anders te zien krijgt. Zo'n beetje elke organisatie en club in Ithaca loopt mee en dat zijn er nogal wat. Het laat de grote variatie aan groepen, culturen, en mensen zien. De burgemeester liep swingend voorop aan het begin van de optocht. Daarna volgden steltlopers, groepen van scholen, salsa dansers, Columbiaanse paardrijders, hondenclubs, een groep Tibetaanse monniken, verschillende bandjes en nog heel veel meer.Van ons ziekenhuis liepen er ook een stel mee, de direkteur erbij op de fiets. Grappig om hem zo te zien.

Elk jaar heeft het festival een ander thema, dit jaar is het "A Midsummer Night's Dream' en de meeste groepen hadden hun iets met feetjes of dromen gedaan.



Er liepen veel kinderen mee in de optocht, en deze op de een wielsfietjes.


De karate school.

Ook nog de karate school.
Bandjes.



De winkel met natuurlijke voeding bestaat 40 jaar. Ik weet niet of ze daarom als hippie meeliepen, of dat dit hun dagelijkse plunje is.



Columbiaanse groepje.

De supermarkt Wegmans met paard en wagen.



Ruiterclub.

De Schotse club; het eind van de maand is er een Schots festival in Ithaca.


Dit speelhuisje wordt verloot door Habitat for Habitat en is door vrijwilligers gebouwd.


Surfen met een rolstoel.


De robotics club van de high school.


De Bed and Breakfast vereniging.

We zijn een uur blijven kijken en er kwam nog steeds meer optocht aan. Aangezien we nog niet gegeten hadden zijn we maar vertrokken. Het was wel heel leuk, met een heel vrolijk sfeertje!
Hier staan nog veel meer, en mooiere foto's.

Labels:

Who links to my website?