vrijdag, mei 20, 2011

Compleet

Pa en ma zijn goed aangekomen woensdag. Micky en ik zeiden al 'o jee' toen we het vliegtuig aan zagen komen. Zo'n klein propellor vliegtuigje (Dixiechick beschrijft het precies zoals ze zijn), waar je door elkaar geschud wordt door de turbulentie. Het waaide, er waren wolken (= veel turbulentie), en het vliegtuig kwam vrij steil naar beneden met onderaan nog een scherpe bocht voor de landing. Net zoals we verwachtten stapte ma een beetje groen getint uit. Het duurde even voordat ze er van bijkwam.

Gisteren hebben we een rustig-aan dagje gehad, vooral thuis, en wat winkelen, en vandaag een toer-dag. We gingen naar Syracuse om mijn cap and gown te halen (en die van 3 collega's), en daarna door naar Binghamton om Tim te halen. Hij is klaar met zijn schooljaar. Veel spullen hoefde hij niet mee naar huis te slepen, want hij blijft in hetzelfde apartement. Hij moest wel afscheid nemen van zijn huisgenoten, want die slagen nu allemaal en volgend jaar krijgt hij allemaal nieuwe huisgenoten.
Het was lang rijden, maar nu is het gezin weer compleet. Voor een week tenminste, dan vertrekt Bart voor 5 maanden naar de Adirondacks (hoewel we hem vast wel een keer tussendoor zullen zien).

Labels:

3 Comments:

Blogger Petra said...

Geniet even van het bij elkaar zijn. Veel plezier met je graduation ook en nogmaals gefeliciteerd.

9:41 p.m.  
Blogger Bibi said...

Leuk dat je ouders er zijn:-) Geniet ervan!

7:16 a.m.  
Blogger DixieChick said...

LOL - ik zei toch al dat die vliegtuigjes helemaal niks zijn! En inderdaad - gefeliciteerd met je graduation!

8:08 a.m.  

Een reactie posten

<< Home

Who links to my website?