vrijdag, mei 27, 2011

Bezoek!

Deze week stond er nog een leuk bezoekje in de planning, Jolande en Martien kwamen van Nederland aanwippen. Ze waren hier nog niet geweest, maar nu hebben ze dan eens gezien hoe wij hier wonen :)

Na al de regen van de laatste tijd was het gelukkig droog en konden we een paar van de state parks aandoen. Eerst naar Treman Park, waar helaas het mooiste stuk door het ravijn nog dicht was, en we daarom een stuk boven langs gelopen hebben zodat we toch de waterval konden bekijken.

Daarna naar Taughannock Falls, eerst naar het uitkijkpunt, en daarna door het ravijn gelopen.


Jolande en Martien


Vissen vangen?


Jolande and yours truly.

Het was heel erg leuk om ze te zien, en natuurlijk gaat dan de tijd veel te snel voorbij. Ze gaan de reis nog voortzetten in het westen van de VS, dus nog een goede reis gewenst!

Pa en ma amuseren zich hier ook prima en doen allelei klusjes voor ons. Niet dat ze de kost moeten verdienen hoor, maar ze zijn zo moeilijk in te tomen. Zo kregen we een boos briefje in de brievenbus van de postbode, met alles wat er verkeerd was aan de brievenbus. Het was ons ook wel duidelijk wat er verkeerd aan was, hij leunde namelijk gevaarlijk achterover, tot het punt dat hij bijna omviel. In de winter wordt alle sneeuw er tegenaan geschoven en wordt de boel scheef geduwd. Dus als we die niet binnen een week recht zouden zetten, zouden we geen post meer krijgen. Er zitten 4 brievenbussen op die paal, maar van de buren verwacht ik niks dat ze er wat aan doen, en pa heeft het weer mooi recht gezet. Hopelijk blijft het een tijd recht!

2 Comments:

Blogger Petra said...

Wat een strenge postbode, zeg! Maar fijn, dat je vader het weer gemaakt heeft.

5:45 p.m.  
Blogger Bibi said...

Leuk dat je zomaar bezoekers erbij hebt en altijd handig een paar extra handen:-)

3:20 p.m.  

Een reactie posten

<< Home

Who links to my website?