zondag, mei 08, 2011

Moederdag

Ik hoop dat alle moeders een hele fijne moederdag gehad hebben!
Hier was het een rustig weekend thuis. Na alle drukte van de laatste tijd was het wel eens nodig om gewoon een weekend thuis te zijn. Het was stalend weer (waarom was het dat vorig weekend nou niet!), en we hebben buiten een inhaalslag opruiming en tuin onderhoudt gedaan. Het was heerlijk om buiten bezig te zijn, en het ziet er wat netter uit.

Ik had op Bibi's blog gelezen dat het Japanese knotweed eetbaar is, dat wist ik nog niet. Dus gisteren heb ik eens een recept uitgeprobeerd, knotweed squares. Ik vindt het erg lekker, maar de jongens krijg ik er niet aan om het te eten. Als we dat knotweed nu eens met z'n allen gaan oogsten, dan wordt het misschien in toom gehouden, want het is een vreselijke invasieve plant die al de andere planten verdringt.

2 Comments:

Blogger Petra said...

Ha, grappig, wij hebben ook in de tuin gewerkt (nou ja, Rick meer dan ik). Dat eetbare onkruid vind ik ook erg interessant.

9:26 p.m.  
Blogger Bibi said...

Hey wat leuk dat je die squares hebt geprobeerd, heb je misschien een recept voor mij want ik heb eens een recept voor squares gebruikt wat niet echt lukte.
Taart van knotweed is trouwens ook erg lekker: http://foragingfoodie.weebly.com/japanese-knotweed-pie.html
;-)

10:00 p.m.  

Een reactie posten

<< Home

Who links to my website?