zaterdag, augustus 28, 2010

De een komt, de ander gaat


Vermaak voor Muddles: kijken naar de kippen (foto door het horregaas gemaakt).


De tomaten doen het goed, maar voor deze oogst waren de kippen me te snel af. Als de kippen erbij zijn... Er is alleen een lege schil over.

Gisteravond waren we vergeten om het kippenhok dicht te doen. We kwamen erachter toen de haan onder ons slaapkamerraam stond te kraaien. Helaas kwamen we er vanavond ook achter dat er een kip vermist is. Die unieke witte kip die ooit bruin was. Toen waren er nog maar 11.

Giulia is goed aangekomen, op vrijdag in plaats van donderdag, want haar vlucht uit Chicago was om een of andere reden geannuleerd. Ze is goed bezig met wennen.


Aankomst

Vandaag hebben we Tim naar Binghamton gebracht naar zijn nieuwe appartement. Het is niet op de campus, maar net ernaast. Hij zit samen met 1 jongen en 2 meisjes in het appartement, met ieder hun eigen slaapkamer, een gedeelde huiskamer en keuken, en 2 badkamers. Er zit zelfs een vaatwasser en een was- en droogmachine in. Twee van de slaapkamers, de huiskamer, keuken en 1 badkamer zijn beneden, en op de 2e verdieping zijn nog 2 slaapkamers en een badkamer.



Toen we aankwamen waren 2 mannen nog bezig met nieuw tapijt te leggen. Tim was de laatste om in dit appartement in te trekken en hij had de kamer boven gekregen. De werkers waren nog bezig met het tapijt op de trap te leggen, dus we besloten om eerst te gaan lunchen voordat we alles gingen uitladen.
Lunch was gezellig en we namen er uitgebreid de tijd voor. Het tapijt leggen was klaar toen we terug kwamen. Tim had niet zo gek veel spul bij zich, en met z'n allen was het snel gepiept. Hij blijkt een groot bed te hebben, en we hadden niet de goede maat matras overtrek bij ons, dus dat werd nog even shoppen. Ik ben benieuwd hoe hij zal aarden. Zijn huisgenoten lijken me wel aardig, dat zal wel loslopen.


Een grote kamer, zo ongeveer 2 keer zo groot als voorheen.


Huiskamer.

2 Comments:

Blogger Petra said...

Ik heb vast iets gemist, is Giulia een nieuwe exchange studente? Veel succes voor Tim.

10:23 p.m.  
Blogger Annemiek said...

Yep. Uit Frankrijk.

5:49 a.m.  

Een reactie posten

<< Home

Who links to my website?