dinsdag, december 22, 2009

Shoppen & oude ambachten

Wat een manier van parkeren in het casino waar we een paar dagen geleden waren! De onderste foto op de vorige post is gemaakt op de plek waar hij crashte! Dat is ook wat.

Gisteren ben ik nog eens met Bart gaan shoppen. Dat komt eigenlijk nooit meer voor, en het was wel leuk. Zijn idee was om eerst naar Walmart te gaan, en daar vond ik het computerspel dat Niels wilde. Later bij Target wees Bart me erop dat het daar $20 goedkoper was... Dus dat gekocht en terug naar Walmart om daar het spel terug te brengen. Wat een rompslomp. Ik ben nu wel klaar met winkelen voor de kerst.
Tim had ons een berichtje gestuurd dat hij McDonalds voor lunch wilde. Vooruit dan. Bij McDonalds bestelt Bart een paar hamburgers en friet en het antwoord is "sorry we don't have hamburgers and fries today". Er bleek een gaslek buiten te zijn, en daardoor konden ze geen hamburgers en frieten klaar maken. Kip ging nog wel, dus dat werd besteld. We moesten er mee lachen en ook de man die na ons bestelde schoot in de lach met een "you're kidding" toen hij hoorde dat de hamburgerjoint vandaag geen hamburgers had.

Bart zorgt goed voor zijn kippen, en ik vindt het allang best. Steeds dat bevroren water verwisselen, fijn voor mij om even hierin een pauze te hebben. Hij heeft samen met Micky plastic om het kippenhok gedaan zodat ze uit de wind kunnen zitten. Nu zitten de kippen steeds in hun binnenhok te schuilen voor de kou.




Kijk eens wat ik eindelijk weer eens tevoorschijn gehaald heb:



Heel lang geleden spon ik wol. Echt heel lang geleden. Zo lang geleden dat ik nog een vacht schapenwol had liggen van een Nederlands schaap. Niet een een schaap uit Doenrade maar een uit Kessel. Waarom ik dat 3 verhuizingen meegesleept heb weet ik ook niet. Alsof ze hier geen schapen hebben waar ik wol van zou kunnen krijgen.

Ik kwam erachter dat wol spinnen niet hetzelfde is als fietsen. Fietsen verleer je niet. Wol spinnen wel. Het begin was moeilijk. Maar hier is het eerste klonterige resultaat.


Niels: "Now you are really old. Only old people do this."
Bart: "Now you know why the medieval people invented machines. This takes too long."
Kibbels: "Thanks for my new bed."

Labels: ,

3 Comments:

Blogger DixieChick said...

Wat een geweldige reacties van de jongens! Die van mij zouden precies hetzelfde zeggen. Zo hadden we laatst een discussie over de afstandsbediening, en dat wij die vroeger niet hadden..toen vonden ze ons dus -echt- prehistorisch. Gelukkig waardeert de hond je wel !:)

Fijne kerstdagen!

11:48 a.m.  
Blogger Petra said...

Heerlijk, die "steun" bij het proberen van iets, wat je vroeger ook deed. En de hond weet het wel weer te vinden, ha ha! Wat een verschil in prijs tussen Target en Walmart, trouwens!

9:12 p.m.  
Anonymous Bianca (Hollandranch) said...

Dat heb ik ooit ook nog eens gedaan, wil spinnen en dat is echt lastig om dat glad te spinnen ! Zou het nu helemaal niet meer kunnen denk ik.
Die kippen zullen het inderdaad wel koud hebben met die sneeuw, goed van ze dat ze zo goed voor de kippen zorgen !
Prettige Kerst !

7:02 p.m.  

Een reactie posten

<< Home

Who links to my website?