vrijdag, december 04, 2009

Corning

Vanmorgen heb ik de ski's opgehaald in Corning, en daarna heb ik wat winkeltjes bekeken. Het heet het "Gaffer district", waarom die naam is me nog niet helemaal duidelijk. Er liggen leuke winkeltjes, natuurlijk onder andere allerlei met glaswerk waar Corning bekend om is. In de glaswinkel Vitrix lag zo'n mooi spul. Achter in de winkel is de werkplaats, en je kunt zien hoe ze bezig zijn met glas maken. Op dat moment waren ze bezig met sneeuwmannen van glas te maken. In de winkel stonden er hiervan al een heleboel. Ze zijn heel leuk!
In plaats van een sneeuwman heb ik een paar glazen oorbellen gekocht die van kleur veranderen in het licht, heel apart.

Ik ben ook naar de West End Gallery gaan kijken. Het bleek dat ze daar net een expositie hadden en zich op aan het maken waren voor een festival morgen, "Sparkle". Mijn favoriete schilderijen in de gallerij waren die van Judy Soprano. Kon ik zo maar eens schilderen! Ik ga maar weer eens flink oefenen.

Labels:

4 Comments:

Blogger Petra said...

Ooit wil ik weer eens een toeristische reis naar jullie omgeving maken en dan Corning ook zeker bezoeken. Het is vast enorm veranderd sinds wij er 25 jaar geleden waren!

4:20 p.m.  
Anonymous Elke said...

Die kerstballen op de site van Vitrix zijn prachtig! (maar waarschijnlijk heel erg delicaat?)

4:37 a.m.  
Anonymous Bianca (Hollandranch) said...

Jammer dat er niet meer foto's op de site staan van Vitrix, je oorbellen klinken prachtig in ieder geval, net als die kerstmannen.

5:19 p.m.  
Blogger Annemiek said...

Kasaka; moet je zeker eens doen!

Elkel hoe delicaat heb ik maar niet geprobeerd! Die kerstbal die we bij het museum hebben gemaakt is best wel van dik glas.

Bianca; ik vond het ook jammer dat er niet meer opstaat.

6:42 p.m.  

Een reactie posten

<< Home

Who links to my website?