dinsdag, november 10, 2009

Voorstelling

Voor zondagavond hadden we dus tickets voor Brian Regan. Micky had niet zoveel zin om te gaan, en hij overtuigde Tim om met mij mee te gaan. Dat wilde hij wel. Hoe vaak zal dat voorkomen dat hij nog met zijn ma op stap gaat.
De voorstelling was in het State Theatre. Jaren geleden was het vervallen en zou het afgebroken moeten worden, maar een groep mensen heeft zich ervoor ingezet om het te renoveren. Gelukkig, want het is erg mooi. Tim was er toen hij ongeveer 3 jaar was een keer geweest. Daar wist hij natuurlijk niks meer vanaf. (Ha, toen kon ik ze nog meeslepen naar het ballet de Notenkraker).

De buitenkant ziet eruit als elk ander theater of bioscoop. Dan kom je binnen, en is het alsof er een andere wereld opengaat. Ik kon geen goede foto maken, het was te donker, maar het is grandioos.

De voorstelling was leuk, en ook Tim heeft zich prima geamuseerd. We kunnen er weer even tegen met al dat comic relief.

4 Comments:

Anonymous Cisca said...

Ik ken hem niet, maar vond het YouTube filmpje erg grappig. Wij waren afgelopen weekend bij Bill Maher, die is wel erg politiek, maar ik vond het toch wel heel erg grappig.

9:14 p.m.  
Blogger Petra said...

Wat leuk zo'n oud theater.

Hij is leuk he. Van zijn vorige shows vind ik het stukje wat hij met het vliegtuig doet erg grappig.

7:37 a.m.  
Blogger Petra said...

Net als Cisca kende ik hem niet, maar hij is erg leuk, heb er meteen een paar sketches van gekeken. Leuk zo met je zoon op stap!

2:21 p.m.  
Anonymous Anoniem said...

Dat interieur is echt wel heel bijzonder!
Een moeder-zoon uitje, dat is misschien voor herhaling vatbaar voor eens een andere voorstelling?

6:04 a.m.  

Een reactie posten

<< Home

Who links to my website?