maandag, januari 21, 2008

Sleeen

Wat ik nog vergeten was te vertellen; vrijdag bij die voorstelling had ik een Nederlandse uitwisselingsstudente ontmoet die een jaar high school doet. Wel leuk, en even Nederlands gepraat.

Vandaag wilde ik graag met de kinderen gaan skien, maar na een wandeling met de hondjes vanmorgen leek het me toch wat te koud. Het zonnetje scheen wel lekker, maar toch.
We hebben een tijdje gesleed op de oprit. Veel sneeuw ligt er niet, maar er zit een laagje ijs onder dus dat gaat best hard.


Niels


DaSom

Ik dacht dat skien gevaarlijker was dan sleetje rijden, maar vandaag niet. Onderaan de oprit ligt aan de kant een bergje grind, bevroren modder en sneeuw. Daar ging ik hard tegenaan, en terwijl ik probeerde te stoppen sloeg mijn pink achterover en mijn zere schouder naar achter. Ouch! Niks gebroken hoor, maar wel verzwikt. Er begint een blauwe plek aan te komen.



7 Comments:

Blogger Jasmino said...

Leuk, dat sleeën! In Limburg had je niet veel sneeuw nodig vroeger, met al die heuvels in de buurt. Heerlijk vond ik dat.

Beterschap met je schouder en pink!

12:28 a.m.  
Blogger Hans Hendriks said...

Kun je best voorzichtig mee zijn met sleetjerijden ha ha
Wij gleden vroeger van de dijk af en dan met een klap de bevroren sloot over die onderaan de dijk liep. Weet nog hoe dat voelde, zo ongeveer als je schouder en pink denk ik.
Dat je ledematen maar weer snel beter zullen zijn.

12:33 a.m.  
Blogger Petra said...

Leuke filmpjes!
Gaat best nog hard zeg.
Sterkte met je pink en schouder!

12:39 p.m.  
Blogger Petra said...

Hier ook alles ijs nu, bah, ik ben als de dood voor vallen. Ja, sleeen kan nog best gevaarlijk zijn, Ricks moeder heeft zich er een keer ernstig mee verwond. Beterschap met de pink en schouder!

3:02 p.m.  
Anonymous Anoniem said...

Hier heeft Shirley onder laatst ook onder vonden dat sleen best tegen kan vallen. Bij jullie ligt meer sneeuw dan hier vile me op. Hier ligt eigenlijk niets van betekenis op dit moment. Op dit moment sneeuwt het hier, en gelukkig iets minder koud.

gr petra

8:44 p.m.  
Anonymous Anoniem said...

Plezante filmpjes!! Toch voorzichtig met het sleeen... Veel beterschap! DaSom lijkt zich in ieder geval goed te amuseren!

Groetjes,

11:23 p.m.  
Blogger Annemiek said...

Dank je voor de beterschap wensen :)
Mijn pink is een beetje blauw, met schouder is weer terug naar "gewoon".

8:32 a.m.  

Een reactie posten

<< Home

Who links to my website?