vrijdag, oktober 27, 2006

Moord in Enfield

Het kon wel een titel voor een misdaadboek zijn, maar is het niet. Het is wat je zegt "too close for comfort". Dingen gebeuren altijd ver weg.

Op woensdag heeft een jager een dode man in het bos gevonden, zo'n 2 of 3 mijl hier vandaan. Micky had de sheriff's auto zien staan op woensdag, en donderdag toen hij er weer langskwam stond hij er nog. Dat vonden we raar. We wisten niet wat er aan de hand was, maar toen lazen we in de krant dat er iemand dood gevonden was. Helemaal griezelig hoor, want verder wisten we niks. Was het een jager die een hartaanval gekregen had, of was het iemand die vermoord was?
's Avonds hoorden we op het nieuws dat het een 39 jarige man uit een dorp verderop was, hij was geslagen en neergestoken, maar omgekomen door de kou. 2 verdachten zitten zijn opgepakt, gelukkig. Dat deze man zo snel gevonden is, is wel een geluk, hij was pas 1 dag vermist.

2 Comments:

Blogger Petra said...

Ja, heel griezelig! Zo'n tien jaar geleden is in onze vorige buurt (twee straten bij ons vandaan) een echtpaar omgebracht. Dat werd pas vier dagen later ontdekt en die moord is nooit opgelost. Enge dingen!

2:22 p.m.  
Blogger kastelke said...

Toen ik nog in Antwerpen Centrum woonde, is er een vrouw met een knuppel doodgeslagen op straat door haar Marokkaanse man, want hij wou niet dat zij ging werken. Dit gebeurde dus op zo'n 50 meter van mijn huis. Gelukkig is er voor de rest nog nooit 'dichtbij' zoiets gebeurd.

2:24 a.m.  

Een reactie posten

<< Home

Who links to my website?