donderdag, oktober 28, 2010

Hey Bill!

Telefoon... "Hello, this is Bill Clinton." Wat krijgen we nu dan? "I encourage you to join me next Tuesday in voting for..." Klik. Ik heb zomaar de telefoon opgehangen toen een ex-president belde. Het was een automatisch berichtje natuurlijk. Hm.

Deze week had ik vrij en ik heb heel wat lange wandelingen gemaakt. Heerlijk. Het weer was er prima voor. Ik heb tevens heel wat huiswerk bij kunnen werken. Deze 2 klassen lijken zoveel op elkaar qua werk, en er zijn een heleboel kleine en grote opdrachten in groepjes. In het begin haalde ik alles door elkaar; met wie doe ik ook alweer wat? Een beetje stresserig.
Het zijn de laatste loodjes, mijn laatste semester voor mijn bachelors. Deze 2 klassen zijn tevens de eerste 2 voor een master's dat opleidt tot Clinical Nurse Specialist of Nurse Practitioner . Ik heb enorm getwijfeld of ik ermee door zou gaan, maar heb besloten om dat niet te doen. Ik heb niet genoeg motivatie om nog een keer 3 jaar naar school te gaan. CNS of NP was nooit een doel voor mij. Een van de dingen die ze doen is medicijnen voorschrijven en die verantwoordelijkheid heb ik liever niet. Toen er uitgelegd werd wat het curriculum inhield (inclusief 500 uren stage) stond het voor mij vast dat ik dat niet wil.
Het is allemaal wel interessant geweest, ik heb enorm veel geleerd, en zal mezelf moeten motiveren om veel te lezen en bij te houden. Ik merk wel dat ik dit semester wat minder gemotiveerd ben, waarschijnlijk omdat het het laatste is. Het wordt tijd voor even niks, maar dat wordt toch wel weer snel ingevuld. Ik wil nog Spaans leren (wat op het werk ook van pas komt) en fotografie doen. En weer aan het schilderen gaan. En skien. En het huis moet eens goed uitgemest worden. En ik heb weer een doos boeken staan van de tweedehands boekenverkoop. En reizen. En nog meer, maar ik zal mijn maandag en woensdagavond lessen toch gaan missen.

Dan hier nog een paar foto's. De laatsten met veel kleur denk ik.


Labels: ,

4 Comments:

Blogger Petra said...

Verschrikkelijk die eindeloze politieke telefoontjes! Ik zal blij zijn als het woensdag is. Hier stormt het daar zijn een aantal bomen al kaal, de mooie kleuren zijn er nog wel, maar niet meer voor lang, vrees ik.

2:22 p.m.  
Blogger Petra said...

Hahaha, gewoon Bill op de haak gegooid ;-)
Nou ik vind het heel knap dat je het al die tijd al zo naast je baan hebt gedaan. Petje af.
Ik stem overigens wel op fotografie als vervolg, aangezien we toch in de stemweek zijn en ik mijn stem hier niet uit mag brengen. Dus doe ik het op jouw cursus aanbod ;-)

7:27 p.m.  
Anonymous www.vandijkjes.punt.nl said...

Ik vind het ook knap dat je het kan hoor. Leren naast al het andere. Mij lukt het namelijk niet. Ik wil mijn accounting graag ook in de US versie halen. Ben online begonnen maar ik krijg het gewoon niet voor elkaar. Te veel tijd gebrek. Ik heb het jaren gekunt leren naast alles maar het lukt nu gewoon niet.

Ook hier is van de mooie kleurne bijna niks meer over. Een enkel boom is nog mooi maar de rest ligt op de grond. Jammer want het is zo prachtig hier.

Ik krijg ook die telefoontjes en ik mag niet eens stemmen, maar Bill heb ik nog niet gehad..haha

gr petra

10:15 p.m.  
Blogger Bibi said...

Haha wij kregen twee jaar geleden veel telefoontjes, nu niet meer zo, ik mis ze eigenlijk wel.
Ik denk een goede beslissing van je om niet verder te gaan, als je al niet gemotiveerd bent is het inderdaad tijd voor wat anders. Ik stem op schilderen:-)

3:37 p.m.  

Een reactie posten

<< Home

Who links to my website?