dinsdag, november 24, 2009

Creativiteit

Van Petra kreeg ik een "creative blogger" award. Een hele eer, en bedankt! Nou, dan moet je aan allerlei dingen voldoen, en eigenlijk voelde ik er weinig voor. Maar toen kreeg ik nog een award van Elke. Nou zeg, twee keer. Dan moet ik er toch aan geloven.



Dit is de handleiding die met de award komt:
1. Plaats de award en het berichtje op je Blog
2. Een bedankje en link naar degene die je de award heeft gegeven
3. Vertel ons 7 dingen over jezelf die wij niet van je weten
4. Kies 7 andere bloggers die volgens jou deze award ook verdienen
5. Plaats een link naar deze 7 bloggers.
6. Laat deze 7 mensen weten dat je ze deze award hebt gegeven

7 dingen over mezelf die jullie nog niet weten? Hm. Als je die nog niet weten is daar een goede reden voor :) Bloggers zijn toch al mensen die van aandacht houden, maar ik ben wat bescheiden en niet zo'n interessant mens. Hee, dat zijn al 2 dingen die jullie nog niet wisten!
Nummer 3 dan maar, een bekenning. Ik kan niet parallel parkeren en rijdt liever 10 rondjes om dan het te proberen. Zelfs in een rechte lijn achteruit zetten lukt me amper.
4; In het begin van mijn opleiding tot verpleging viel ik nogal eens flauw. Een keer toen we een spuit moesten nemen, een keer bij een rondleiding in de nierdialyse afdeling en keer keer bijna bij de eerste bevalling die ik bijwoonde. Tegen die tijd herkende ik de symptomen en ging gauw van de kamer af om ergens te gaan zitten.
5; Ik ben bang van vuurwerk, en zal het zelf nooit afsteken. Er waren ooit eens een keer een paar broers die kleine rotjes in de lucht gooiden en eentje kwam in mijn muts terecht.
6; Ja ma, het waren de broers en niet die "rot jongens uit Baarlo." Het was een leugentje om bestwil. Het enige ooit, natuurlijk.
7; Wat willen jullie nog meer weten? Dat ik grote voeten heb? Dat ik geen witlof lust? Dacht het ook niet.

Sorry, maar van regel 4 ga ik even afwijken. Ik geloof dat zo ongeveer alle blogs die ik lees al een award gehad hebben dus aan die 7 kom ik niet. Laat iedereen die dit leest maar eens wat over zichzelf vertellen dat we nog niet wisten.

In plaats van regel 4 geef ik even een ode aan de meest creatieve mensen die ik ken en waardoor ik zelf creatief ben geworden: mijn vader en moeder.

Pa, die van alle restjes hout nog wat moois weet te maken. Die een apenstaart in elkaar kon naaien toen ik in de vijfde klas een apenpak nodig had en ma in het ziekenhuis lag. Die er nu met glas in lood weer een hobby bij heeft.

Ma, waarvan je altijd een mooie zelf gemaakte kaart krijgt met je verjaardag. Die heeeeeeel veel kleren heeft gemaakt. Ik was er altijd trots op als kind. Niemand die zo'n mooie geruite lange broek met wijde pijpen had als ik :) En als ik nu mijn vest draag dat ma van schapenwol gesponnen en gebreidt heeft krijg ik altijd complimenten over wat een mooi vest ik aan heb!
Ze heeft nu tijd om patchwork te doen en maakt supermooie dekens die kunstwerken zijn:



Ik ben benieuwd naar de nieuwste creatie!

4 Comments:

Anonymous Cisca said...

Haha, ik moet zo lachen om 6... ;-)

8:30 p.m.  
Blogger Petra said...

Oh, dat parallelparkeren, ik kan er ook niets van! We zouden dus samen die tien rondjes rijden, ha ha! Ik ben nu benieuwd naar de gelegenheid van nummer 6 :).

9:04 p.m.  
Anonymous Hilde said...

Ik ging je ook net dezelfde award uitreiken. Ik ben nl. ook op zoek naar 7 bloggers... Dat heb jij mooi opgelost!!

Als je over mij wil te weten komen wat je nog niet wist... kan je even op mijn blog komem kijken ;-)

Groetjes,

9:17 a.m.  
Anonymous Elke said...

He, dat wist ik niet, dat je ma zo'n knappe dekens maakt! En ook niet dat je pa nu met glas-in-lood bezig is!
Dus naast wat dingen over jezelf, leerden we ook nog wat bij over je ouders.

10:37 a.m.  

Een reactie posten

<< Home

Who links to my website?