zaterdag, juni 13, 2009

Afscheid

Het kan een nadeel zijn of een voordeel; de mensen in het leger worden ongeveer elke drie jaar overgeplaatst. Zo werkt Micky telkens met andere mensen. Soms erg jammer om ze te zien gaan, soms heel goed. In ieder geval zit hij zo niet jaar in jaar uit met dezelfde mensen op kantoor. Alleen die ene secretaresse die er al 30 jaar zit.
Gisteren was er een feestje voor de kolonel die gaat vertrekken. Hij wordt overgeplaatst naar Zuid-Korea. Hij is er al eerder geweest, heel lang geleden en heeft daar een heel aardige Koreaanse vrouw aan overgehouden.
Het feestje was een wijn en kaas feestje in Stewart Park. Eerst werden er een paar 'awards' gegeven. Daar zijn ze in het leger altijd erg goed in. Het gaat er dan ook heel officieel aan toe. Iemand kreeg een medaille opgespeld, en ook de secretaresse kreeg een award voor 30 jaar dienst.
De kolonel ging zich daarna omkleden, in uniform mag je namelijk geen alcohol drinken.
Het was wel leuk om iedereen weer even te zien, en in dit geval ook jammer om afscheid te nemen.

3 Comments:

Blogger Petra said...

Hier ook veel militaire gezinnen en altijd jammer, als er weer een vertrekt. Wow, dertig jaar secretaresse bij hetzelfde bedrijf, dat hoor je niet vaak.

4:06 p.m.  
Blogger Bibi said...

Ze weten wel waardering te tonen in het leger, een medaille is toch leuk.
Lekker een kaas en wijn feestje, wij zijn daar dol op!

5:18 p.m.  
Blogger Petra said...

Ja dat lijkt me wel moeilijk inderdaad. Maar vaak zijn de gezinnen zelf er op ingesteld. Desondanks jammer dat je weer afscheid moest nemen.

9:35 a.m.  

Een reactie posten

<< Home

Who links to my website?