woensdag, oktober 29, 2008

Verstrooid

Vandaag heb ik eens wat geluierd en hier en daar wat in huis gedaan, lekker eens een keer niks hoeven (dacht ik). Ik heb nog altijd veel leeswerk voor mijn klas, maar ik kan me er maar korte tijden op concentreren. Vanavond kom ik er opeens achter dat het vandaag de 29e is en ik vandaag een afspraak had! Morgen maar bellen om opnieuw af te spreken. Deze zomer was ik een week te vroeg bij de tandarts en kon een week later terug komen. Een maand geleden was ik een week te laat bij de dierenarts, had het verkeerd op de kalender staan, maar kon toch terecht omdat ze het niet druk hadden. De afspraak voor vandaag stond op de kalender en ben het toch vergeten. Ik zie een trent ontstaan... verstrooidheid of vroege dementie. Of er zitten teveel andere dingen in mijn hoofd.
Hebben jullie dit nu ook, of ben ik de enige?

6 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Afspraken valt nog wel mee maar waar ik spullen heb gelaten, gek kan ik er van worden soms. Het ene moment heb ik het in mijn handen het volgende is het kwijtgeraakt.
Hou het er maar op dat we het druk hebben en niet de leeftijd is ;-)

11:31 p.m.  
Blogger Petra said...

Ik heb dat ook een keer gehad bij de dieren arts. Ik kwam heel normaal binnen op dinsdag middag om te horen dat ik donderdag middag de afspraak had. Ook ik werd wel tussen door geholpen gelukkig ;-)

6:46 a.m.  
Blogger DixieChick said...

Ja hoor, ik herken het helemaal. Ik heb dan ook -en- een agenda, -en- een kalendar. De agenda moet ook altijd mee, want als ik iets niet opschrijf, dan onthou ik het niet.
Dus je bent niet de enige!

8:15 a.m.  
Anonymous Anoniem said...

Ik heb daar nou nooooit last van maar ja ik ben dan ook nog piepjong..haha. Hier is men inderdaad een stuk makkelijker als je je vergist in een afspraak. In Nederland mag je mooi een nieuwe afspraak maken en weer in de rij gaan staan.

12:43 p.m.  
Anonymous Anoniem said...

Neen, je bent niet de enige! Ook ik heb een geheugen als een zeef... Laten we het op de leeftijd en drukte steken... We zijn tenslotte 'busy moms', dus valt er ook heel wat op onze schouders!

Of worden we misschien allebei lichtjes dement ;-) ?

Groetjes,

Hilde

5:01 p.m.  
Blogger Petra said...

Oh, dat is me ook al een paar keer overkomen! Of dat ik me 5 minuten voor de afspraak herinner, dat ik die had. Alleen de tandarts vergeet ik nooit, want daar heb ik een hekel aan ;).

6:38 p.m.  

Een reactie posten

<< Home

Who links to my website?