dinsdag, oktober 10, 2006

Herfstfoto's

Alweer een stralende dag. Bart had vandaag nog vrij, en we gingen vanmorgen met de hondjes wandelen. Ik had niet zo'n zin in een lange wandeling, maar maar toen we eenmaal op pad waren bleven we maar lopen. Uiteindelijk hebben we een heel groot rondje gelopen van 2 uur.
Voor Bart's klas "physical fitness" moesten ze een sport uitkiezen om te doen, en Bart heeft wandelen gekozen. Hij moet 50 uur lopen dit semester, en krijgt 1 kredietuur voor deze les. Wel handig voor mij, want zo heb ik een wandelpartner als hij thuis is. Voor de rest loopt hij bij de school.

Onderweg stopte er een busje naast ons, en een vrouw stapte uit. Ik dacht dat ze de weg wilde vragen of zo, maar ze vertelde dat ze de verleiding niet kon weerstaan om te stoppen en kennis te maken met onze beagles! Leuk toch, zo spontaan. Ze had zelf 3 beagles in de auto, ze had ze een voor een geadopteerd van de SPCA, en ze gaan overal met haar naar toe.

De herfstkleuren vragen er gewoon om om geschilderd te worden, en dat had ik me vandaag voorgenomen om te doen. Met de auto heb ik hetzelfde rondje dat we gelopen hadden nog eens gereden en op een mooi plekje ben ik gestopt en heb wat zitten tekenen en schilderen.
Onderweg een heleboel foto's gemaakt, ik weet niet welke nu het mooiste zijn, dus zet ik maar bijna allemaal hier neer. Heerlijk vindt ik onze "achtertuin".
O, en huizen staan er ook wel hoor, maar die heb ik eruit gelaten.










Dit schuurtje probeerde ik te schilderen, het is nog niet af, maar tot nu toe:

Begint toch een beetje te lijken.













Foto van onze deur, met een paar halloween dingetjes;

3 Comments:

Blogger Petra said...

Wat een mooie foto's!!!
En heel knap geauqareleerd (of hoe zeg je dat) Echt super!!!
Ben heel benieuwd naar het eind resultaat.
Foto nr. 3 vindt ik ook erg mooi. Met die blauwe bloemen naast het het opritje naar de schuur.

4:51 a.m.  
Blogger Petra said...

Mooie foto's, Annemiek! Het is bij jullie al een stuk verder, dan hier. Hier begint het nu te komen. Mooi, dat aquarelletje, je hebt talent!

3:40 p.m.  
Anonymous Anoniem said...

Wat een mooie foto's, en inderdaad, je hebt zeker talent. Ik doe het je niet na. Toch wel weer echt het seizoen van "gezelligheid" hè ? Groetjes

4:43 p.m.  

Een reactie posten

<< Home

Who links to my website?