dinsdag, september 26, 2006

Bart volwassen!?

Hoe is het mogelijk? Ik heb nu een kind, nee, jongeman, die helemaal volwassen is. Gisteren heeft hij zijn 18e verjaardag zonder veel toeters of bellen gevierd. Althans zo ver ik weet...
Zaterdag waren we al samen geweest uit eten voor zijn verjaardag, en zondagavond hebben we de verjaardagstaart opgesmikkeld. Ik was niet helemaal lekker die dag, en was ook nog bijna vergeten om er een te maken. Gelukkig dacht ik er nog wel aan, maar "frosting", het zoete spul wat er op moet, had ik niet in huis en heb ik zelf maar wat in elkaar geflanst. Spul om te decoreren had ik ook niet, maar Bart wist nog een tube frosting te liggen en ging zelf zijn taart versieren.

Het resultaat:



Hierna ging hij weer terug naar TC3. Terwijl hij in aan het pakken was, kwam hij er achter dat ik zijn t-shirts niet gewassen had. Oei, hij was een beetje boos, maar heeft wel een wijze les geleerd. Als je er zeker van wilt zijn dat hier de was gedaan wordt, moet je het zelf in de machine duwen! Het gaf me wel een goede reden om hem even op te zoeken om maandag, zijn verjaardag. Ik wilde samen met hem gaan lunchen, maar hij had geen tijd tussen lessen door. Ook 's avonds uit eten zou niet gaan, want dan moest hij dodge ball spelen.

Dus gisteren ben ik Micky op zijn werk gaan halen, hebben we Bart's favoriete Subway broodje gehaald, en hebben we dit samen met zijn schone was afgeleverd. Om toch nog wat speciaals te doen had ik ook nog even wat koekjes gemaakt die ochtend en die aan hem gegeven. We zagen hem lang genoeg om even happy birthday te wensen en toen moest hij weer weg. Tja, kleine kindjes worden groot.
Nu kan hij met de volgende verkiezingen mee doen, en heeft hij voor officiele dingen onze toestemming en handtekening niet meer nodig.

1 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Van harte gefeliciteerd, 18 jaar, waar blijft de tijd. Ineens zijn ze groot hè ?

4:35 a.m.  

Een reactie posten

<< Home

Who links to my website?